© © 2022 Nazilli Gündem

24 gün sonra ölüsü bulundu!

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde 24 Temmuz tarihinde ortadan kaybolan ve hakkında kayıp başvurusu yapılan 60 yaşındaki Edip Coşkun’un cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Yaşlı adamın cansız bedeni kurutma kanalında bulundu.

Kuyucak’ın Çobanhisa Mahallesi’nde yaşayan Edip Coşkun (60), 24 Temmuz’da motosikletiyle evden ayrıldıktan bir daha geri dönmedi. Evine geri dönmeyen Çoşkun için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. 24 gündür kendisinden haber alınamayan Coşkun’a ait motosiklet ve ayakkabıları DSİ’ye ait kurutma kanalının kenarında bulundu. Jandarma bu bölgede araştırmalarını genişletti. Ekipler aramalarının sonunda azmağın içerisindeki kurutma kanalında Edip Coşkun’un cansız bedenine ulaşıldı. Kanaldan cenazesi çıkartılan Coşkun’un sırtında av tüfeği saçmalarının izleri saptandı. Talihsiz adamın cenazesi otopsi işlemleri için Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp’a gönderildi.


Olayla ilgili yapılan soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, Edip Coşkun’un ailesi ve yakınlarının ifadesine göre Karapınar mahallesinde yaşayan Mustafa T.’den 11 bin lira alacağı olduğu, borç nedeniyle aralarında husumet olduğu öğrenildi.

Cinayet zanlısı olarak Mustafa T, jandarma tarafından gözaltına alındı. Yapılan sorgusunda cinayeti itiraf eden Mustafa T’nin, “Borç para mevzusundan tartıştık. Bana küfür etti. Bu yüzden av tüfeğiyle vurup kolundan çekerek azmağa taşıdım” dediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER