© © 2022 Nazilli Gündem

AĞRILILAR DERNEĞİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Nazilli Ağrılılar Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere 12 ton meyve ve sebze topladı. Örnek bir dayanışmaya imza atan Ağrılılar, "Biz ne kadar Ağrılı ise o kadar da Nazillili'yiz" dedi.

Nazilli Çağdaş Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği örnek bir dayanışmaya imza attı. Yıldıztepe Mahallesi Kurudere Mevkiinde bulunan derneğin başkanı Necmettin Karakaya ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı yardım çağrısıyla 12 ton sebze ve meyve toplandı. Yapılan çağrıya duyarsız kalmayan çoğu Ağrılı vatandaşlar, mahallenin düğün yeri olarak kullandığı yere yardımlarını getirdi. Dernek olarak bu yardımların Nazilli Belediyesi aracılığıyla ihtiyacı olanlara daha doğru ileteceği kararını alındı. Bu karar çerçevesinde 21 Aralık Cumartesi günü Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın katılımıyla toplanan 12 ton sebze ve meyve belediye yetkililerine teslim edildi. Teslim törenine Belediye Başkanı Özcan’ın yanı sıra Nazilli Çağdaş Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necmettin Karakaya, dernek yönetim kurulu üyeleri ve belediye çalışanları katıldı. Nazilli Belediyesi'ne teslim edilen yardımlar, belediye personeli tarafından kamyona yüklendi. Toplanan 12 ton yardımın görevlendirilen belediye yetkilileri tarafından paketlenerek dar gelirli vatandaşlara dağıtılacağı öğrenildi.

"NAZİLLİ'Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ DEMİŞTİK"
Nazilli’de güzel şeyler olmaya devam ettiğini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Çağdaş Ağrılılar Derneğini bu kampanyasından dolayı kutluyorum. Gerçekten güzel bir faaliyet. Askerliğimi Doğu Beyazıt’ta yaptım. Oradayken güzel insanlarla tanıştım. Burada da güzel insanlarla güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Nazilli’de güzel ve iyi şeyler olmaya devam ediyor. Birlikte beraber hareket ettiğimizde güzel işler ortaya çıkıyor. Nazilli’yi birlikte yöneteceğiz demiştik. Birlikte yönetmeye devam ediyoruz. Değerli katkılarından dolayı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

"DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ"
Ağrılılar Derneği yönetim kurulu olarak 6 ay önce göreve seçildiklerini ve güzel işler yapmak için kolları sıvadıklarını dile getiren Nazilli Çağdaş Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necmettin Karakaya, “Biz ne kadar Ağrılı isek o kadar da Nazilli’yiz. Bu kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Az verenden Allah Razı olsun, çok verenden de Allah razı olsun. Çağdaş Ağrıların farkı şu olmalıdır, şimdi 6 ay önce yönetime geldik. Nazilli’nin geleceği için herkesle çalışmaya hazırız. Herkesin yanında yer alacağız” ifadelerini kullandı.

Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Sak’ta Nazilli Çağdaş Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yaptıkları bu kampanyadan dolayı teşekkür ederek, bu tür kampanyaların artarak devam etmesini temenni etti.



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER