© © 2022 Nazilli Gündem

ALKIŞLAR KAFETERYA İŞLETMECİLERİNE

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kapılarını sokak hayvanlarına da açan kafeterya işletmecileri vatandaşların takdirini kazandı. Kafeler, soğuk havadan etkilenen hayvanların uğrak yeri oldu.

Nazilli'de Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte havaların soğuması sokak hayvanlarını zor durumda bıraktı. Hayvanların soğuk havalarda zor durumda olduğunu fark eden kafeterya işletmecileri ise kapılarını sokak hayvanlarına açtı. Sokak hayvanlarının kafeteryalarda bulunan ısıtıcıların önüne gelip yatması, işletme sahipleri ve müşterilerin durumdan şikayet etmemesi Nazilli'deki hayvanseverleri memnun etti. Kafeterya müşterileri ve hayvanseverler çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak kapılarını sokak hayvanlarına açan işletme sahiplerine teşekkür etti.
 

"GÖZLERİNDEKİ BAKIŞI GÖRMELERİNİ İSTİYORUZ"
Müşterilerinin rahatsız olmadıkları takdirde hiçbir müdahalede bulunmadıkları söyleyen kafe işletme müdürü Ali Çuvak, “Bu kış gününde soğuktan en çok sokak hayvanları etkileniyor. Bu sahipsiz hayvanlar ısınmak ve barınmak için buraya geliyor. Müşterilerimizin rahatsız olmadığı bir durumda biz de müdahalede bulunmuyoruz. Büyük ölçüde geceleri gelip  yatıyorlar. İlk başta ürküp, sonradan hayvanları çok sevenleri gördük. Hayvanın o an gözündeki bakışı görmelerini istiyoruz. Müşterilerimiz de sokak hayvanlarının kafemize gelmesinden rahatsız olmuyor" dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER