© © 2022 Nazilli Gündem

ASKON Aydın’dan Bursa’da önemli toplantı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Aydın Şubesi, Bursa’da ASKON Bursa şube yönetimiyle iş geliştirme toplantısı düzenledi. ASKON Aydın Şube Başkanı Murat Gün, ASKON Aydın şubesi üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı sonrası değerlendirmede bulundu.

Bursa’da düzenlenen önemli toplantıya katılan ASKON Aydın Şube Başkanı Murat Gün, “Askon Aydın Şubesi olarak Bursa’da gerçekleştirdiğimiz iş geliştirme toplantımız çok verimli geçti. Bursa şubemizin üyeleri ile bir araya gelerek ticari faaliyetlerimizi geliştirme adına istişarelerde bulunduk. İşbirliğimizi artırmaya yönelik adımlar atılması noktasında bir mutabakata vardık. Üyelerimiz arası B2B görüşmeleri gerçekleştirerek önümüzdeki süreçte Bursa ile olan ilişkilerimizi geliştirmeye yönelik istişarelerimiz oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından projelendirilip hayata geçirilen Business School’u gezdik ve böyle bir tesisin Aydın’da da mutlaka olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Misafirperverlikleri nedeniyle ASKON Bursa şube başkanına teşekkür eden ASKON Aydın Şube Başkanı Murat Gün, “Kurumların, şirketlerin birçok kuruluşun faaliyetlerini, toplantılarını kamp şeklinde gerçekleştirebileceği ve sosyal imkanlarında fazla olduğu mükemmel bir tesis kazandırılmış Bursa’ya. Bizlerde şehrimiz için bu ve bunun gibi değerli projeleri şehrimize kazandırabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bursa şube başkanımıza ve kıymetli yönetimine samimi misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Askon Aydın olarak diğer şubelerimiz ve yurtdışı temsilciklerimizle iş geliştirme programlarımız, ticaretimizi geliştirmeye yönelik faaliyetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER