© © 2022 Nazilli Gündem

BACK HOUSE MUHTEŞEM KONSER İLE AÇILDI

Yaklaşık 4 ay önce kapılarını Nazilli halkına açan Back House Rock Bar'ın açılışı gerçekleştirildi. Necati ve Saykolar'ın sahne aldığı açılış konserine çok sayıda Nazillili katıldı.

Nazilli’de farklı konsepti ile rock müzik sevenlere hitap eden Back House Rock Bar'ın açılış töreni gerçekleştirdi. Açılış günü akşamında  ünlü rock Grubu Necati ve Saykolar sahne aldı. Konserin başından sonuna kadar yerlerinde duramayan davetliler, söylenen şarkılara eşlik ederek geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi.

Kış aylarıyla birlikte özelikle üniversiteli öğrencilerin gelmesiyle hız kazanan Nazilli gece hayatına yeni bir mekan kazandı. Nazilli İstasyon Meydanı’nda, ilçenin gözde eğlence mekanlarından olacak, farklı konsepti ve işletmesiyle Back House Rock Bar hizmete girdi. İlk olarak saat 17.30’da geniş katılımla kurdela kesimi ile yapıldı. Açılışa Nazili Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve çok sayıda seçkin davetli grubu katıldı. Akşam saat 21.00’de Necati ve Saykolar’ın açılış konserine gelen gençler çılgınca eğlendi. 

"NAZİLLİ'MİZE ÇOK GÜZEL BİR MEKAN KAZANDIRDIK"
Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden işletme sahiplerinden Halil Çelik, “Nazilli’de 2014’den bu yana İsabeyli’de bu konsepte hizmet veriyorduk. Oradan ayrıldık ve merkeze  “Back House” markasıyla geldik. Nazillili olarak yatırımımızı Nazilli'mize yaptık. Süleyman, Burhan ve ben Halil Çelik, 3 kardeş burayı işletiyoruz. İlk şubemiz Back House adıyla Ankara Kızılay’da 2007 yılından bu yana hizmet veriyor. İkinci Şubemizi de Nazilli’nin en güzel yerinde açtık. Ulaşım sıkıntısı olmadığı, kadın erkek çok rahat vakit geçirebilecek bir mekan yaptık. Akşam 17.30’da geniş katılımla kurdelamızı kestik ve akşam 21.00’de Necati ve Saykolar grubuyla açılış konseriyle açılışımızı tamamladık. Güzel, bol müzikli ve gelenlerin eğlendiği bir açılış oldu. Gelen bütün davetlilere çok teşekkür ederiz. Tüm rock severleri mekanımıza bekliyoruz. Bizi izlemeye devam edin” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER