© © 2022 Nazilli Gündem

Bahçeşehir Kolejinden tanışma kahvaltısı

Nazilli Özel Bahçehir Koleji ilkokul bölümü 2019-2020 eğitim öğretim yılı ilk etkinliğini, veli, öğretmen, öğrenci tanışma, kaynaşma kahvaltısıyla yaptı.


Kuyucak’a bağlı Pamukören Mahallesi’nde bulunan Obam Restoran’da, Nazilli Bahçeşehir Koleji tarafından ilkokul ve Anaokulu veli ve öğrencileriyle birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltısı gerçekleştirildi. Mekanın girişinde okul müdürü Semahat Yılmaz tarafından karşılanan veli ve öğrenciler öğretmenler tarafından yakından ilgilenildi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltı sırasında veli, öğretmen ve öğrenciler kaynaşma ve tanışma fırsatı da buldular.

Güzel bir kaynama ve tanışma kahvaltısı geçirdiklerini ifade eden Nazilli Özel Bahçeşehir Koleji Müdürü Semahat Yılmaz, “Anaokulu ve İlkokulu öğrenci velilerimize tanışma ve kaynaşma kahvaltısı gerçekleştirdik. Buradaki amacımız öğretmen, öğrenci ve veli kaynaşabilsin istedik. Bunu da çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Biz Bahçeşehir olarak velisi, öğrencisi ve okul ile kocaman bir aileyiz. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

“ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Bu eğitim öğretim yılının ilk etkinliğini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Nazilli Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Selma Putak, “Okul aile birliği başkanı ilkokul ve anaokulu olarak yeni sezonda ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Anaokulunda 3’ncü sınıfa kadar velilerimizle burada Obam Restoranda buluştuk. Bundan sonra engellilerimize yönelik ve diğer etkili etkinliklerimizle birlikte olacağız” ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER