© © 2022 Nazilli Gündem

Başkan Doğanca, “Kuyucak İttifakı’yla birlikte kazandık”

Cumhuriyet Halk Partisi Kuyucak Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Uğur Doğanca, seçimleri kazanarak 10 yıl aranın ardından ilçe belediye başkanlığını Kuyucak’a kazandırdı. Başkan Doğanca, ilk mesajında birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Kuyucak İttifakıyla birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


31 Mart 2024 seçimleri ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da CHP rüzgarı esti. Seçime ittifaksız giren fakat her seferinde Türkiye İttifakı’na vurgu yapan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 1977 yılında yapılan genel seçimlerin ardından ilk kez birinci parti konumuna yükseldi. Tarihi bir zafere imza atan CHP’de seçim sonucu merakla beklenen yerlerden biri de Aydın oldu. Özlem Çerçioğlu ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni 3’üncü kez kazanılırken 13 ilçede de CHP’li belediye başkan adaylarının seçilmesi Aydın’ı adeta kırmızıya boyadı. Aydın'da seçim sonuçlarının ardından el değiştiren ilçelerden biri de Kuyucak oldu.

21 bin 188 seçmenin bulunduğu ilçede 18 bin 821 oy kullanılırken oyların 17 bin 644’ü geçerli sayıldı. Geçerli oyların 9 bin 25’ini alan CHP’li Uğur Doğanca başkanlık seçiminde ipi göğüsledi. Seçimin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte kutlamalara katılan Doğanca, 10 yıl sonra Kuyucak'ta belediye başkanlığının tekrar Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmesinin mutluluğunu yaşadı. Kuyucak halkına teşekkür eden başkan Uğur Doğanca, "10 yıl önce emaneten verdiğimiz Belediyeyi Kuyucak İttifakıyla birlikte kazandık. Bundan sonra Kuyucak İttifakıyla birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER