© © 2022 Nazilli Gündem

Başkan Özcan; “ İyi ve güzel yarınlara birlikte kavuşacağız”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Bayanları Facebook Grubu tarafından düzenlenen aşure hayrına katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Eşi Aslı Özcan, 40 bin üyesi bulunan Nazilli Bayanları Facebook Grubu tarafından Şehit Mehmet Keklikoğlu Sevgi Yolu’nda düzenlenen aşure hayrına katıldı.

Dernekler, sivil toplum kuruluşları ve sosyal grupların desteklenmesi için gerekli hassasiyeti gösterdiklerinin altını çizen Başkan Özcan; “Güzel Nazillimizde sosyal grupların bu şekilde etkin olması, faaliyetlerini güçlü şekilde yürütmeleri ve Nazillimizdeki etkileşimi yükseltmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Nazilli’yi birlikte yöneteceğiz, birlikte karar alacağız ve her şeyi paylaşacağız demiştik. Bu noktada gösterdikleri üstün çalışmalardan, fedakârlıklarından, gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Nazilli’deki tüm sorunları el birliği ile çözüme ulaştıracaklarını söyleyen Özcan; “Sosyal grupların sayısının artması bizler için fevkalade faydalı. Her bir grup kendi sosyal çevresine ulaştığında inşallah Nazilli’de düşündüğümüz tarzda bir yönetim oluşmuş olacaktır. Nazilli’deki bütün sorunları el birliği ile çözeceğiz. İyi ve güzel yarınlara birlikte kavuşacağız” sözlerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER