© © 2022 Nazilli Gündem

BAŞKAN ÖZCAN,

Antalya'nın Kepez ilçesindeki Oto Drag Yarışları'na katılacak olan Nazillili Şahin Çalışkan'a en büyük destek Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'dan geldi. Başkan Özcan, Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ve İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ile birlikte belediye meydanında sergilenen yarış otomobillerini inceledi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan otomobil tutkunu Şahin Çalışkan, 20-21 Temmuz tarihlerinde Antalya Kepez'de yapılacak olan Oto Drag Yarışları'nda Nazilli'yi temsil edecek. 
Oto tamircisi olan 32 yaşındaki Çalışkan, yarışlara 09 DJ 859 plakalı aracıyla katılacak. 
Kıbrıs'tan 10, ülke genelinde ise toplamda 47 aracın katılacağı yarışlarda Nazilli'yi temsil edecek olan Süleyman Çalışkan'a Nazilli Belediyesi destek sağlayacak. 

"NAZİLLİ'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"
Aydın'ın en hızlı araçlarıyla yarışmalara katılacağını belirten Şahin Çalışkan, "Türkiye'de birçok büyükşehirden yarışmacıların katıldığı Oto Drag yani  Kalkış Yarış Yarışması'na Aydın'dan sadece biz katılacağız. dedi. Bu sporu çok sevdiği söyleyen Çalışkan, "Antalya biraz uzak olduğu için Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'dan destek istemiştik. Allah razı olsun başkanımız bizi kırmadı. Biz de hemen arcımızı hazırladık. Nazilli'mizi Antalya'da yapılacak olan yarışlarda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu aynı zamanda bir ilk oldu. Nazilli'mizde ilk defa bir belediye başkanımız otomobil sporlarına destek oldu. Bize gerekli desteği sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. 


"ÖRNEK OLACAKSINIZ" 
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 20-21 Temmuz tarihlerinde yarışlara katılacak olan Şahin Çalışkan ile bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ve İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ile birlikte araçları inceleyen başkan Özcan, Şahin Çalışkan'dan yarışlara katılacak olan araçlarla ilgili bilgi aldı. Bireysel sporlarda başarıların daha hızlı geldiğini söyleyen Özcan, "Öncelikle yarışlara katılacak olan arkadaşımıza ve ekibine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu yarıştan birincilikle ayrılarak hem memleketimizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz hem de bu işleri yapan arkadaşlara örnek olacaksınız. Nazilli her yer birinci olmalı. Sizlere güveniyorum" ifadelerini kullandı. 

DRAG YARIŞI NEDİR? 
Drag yarışları (Kalkış yarışları) genellikle Otomobil ve Motorsikletlerin yarıştığı, bir seferde iki aracın asfalt zemin üzerinde kalkış yaptığı ve belirlenen mesafe sonundaki bitiş çizgisini ilk geçenin kazandığı bir motorsporudur.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER