© © 2022 Nazilli Gündem

BAŞKAN ÖZCAN, 70 İLİN CEMİYET BAŞKANLARINI NAZİLLİ' DE AĞIRLADI

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 19’uncu Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın Galası Nazilli’de yapıldı. 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı için Aydın’da toplanan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun son durağı Nazilli oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde 15-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen toplantıların sonunda Nazilli Belediyesi’nin organize ettiği Gala Yemeği Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Gala yemeğine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan,  Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, Türkiye’nin dört bir yanından gazeteci cemiyetlerinin başkanları, yöneticileri ve basın mensupları katıldı. 

19. Başkanlar Kurulu toplantıları ve Gala programlarının organizasyonları ile verdikleri desteklerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a, Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Ticaret Borsası, Kuşadası, Karacasu ve Didim Belediye Başkanlarına teşekkür eden Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Aydın’ın yaşanabilir  ve yaşlanılabilir bir kent olduğuna vurguladı..

Konuşmasında Birlik beraberlik mesajı veren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan 1 yaşını dolduran kızı Zeynep Bengi’nin doğum gününü de kutladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen  gazeteci cemiyetlerinin başkanları, yöneticileri ve basın mensuplarını düzenledikleri Gala yemeği ile Nazilli’de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade eden Başkan Özcan; “Bundan bir yıl önce seçim için yola çıktığımızda kızım dünyaya gelmişti. Üç gün seçim çalışmalarına ara verdik. Doğum günü olması sebebiyle o da burada bulunuyor. Millet İttifakı’nın güzel eserlerinden biri de kızım oldu. O’nunla birlikte memleketimizdeki birlik beraberlik de yaş alacaktır. Birlikten kuvvet doğar demiştik. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ederek güzel hizmetler yapıyoruz. Nazilli Özlem Hanım’la inşallah daha güzel günlere kavuşacak” dedi. 

Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan olmak üzere tüm organizasyonlarda emeği geçenlere teşekkür eden Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı’ya, Nazilli Ticaret Odası tarafından hazırlanan 'Uzun Yaşam Sepeti' Başkan Nuri Arslan tarafından takdim edilirken,  Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu tarafından da 'İncir Paketi' Medya İşçileri Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı'ya sunuldu. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ABGC Başkanı Cem Ulucan'a Sinop ve Ardahan Belediye Başkanlıkları ile Valiliklerinin ve Kilis Basın Cemiyeti'nin hediyelerini takdim etmelerinin ardından Cem Ulucan tarafından Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı'ya, Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin tarafından Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan'a, Medya İşçileri Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı tarafından da Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu'na plaketleri takdim edildi.

Kendisine takdim edilen hediye plaketlerin ardından kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzüne hoş geldiniz. TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetimi ile Cem Ulucan ve Ümit Özmen yaklaşık 8 hafta önce benimle görüşerek organizasyondan söz ettiler. Çok kısa sürede programlamamızı yaptık. Sizleri ileri ki süreçte yeniden Aydın'da görmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Orkestrası’nın canlı müzik yaptığı gecede halk oyunları ekibinin folklor gösterisi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehter Takımının sunduğu gösteriler ilgiyle izlenirken, Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, A B G C Başkanı Cem Ulucan, CHP İl Başkanı Ali Çankır, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim ile Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu gecenin finalinde oynadıkları zeybek ile büyük alkış aldı. 

Gala Yemeğinde Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın kızı Zeynep Bengi’nin 1. yaş günü  kutlaması yapıldı. Zeynep Bengi 1. Yaş günü Pastasını anne ve babasının kucağında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Eşi Dilek Aydın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu eşliğinde kesti. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER