© © 2022 Nazilli Gündem

BAŞKAN ÖZCAN, MEŞALELERLE KARŞILANDI

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, düğün cemiyeti için gittiği Bayındır Mahallesi'nde, meşaleler eşliğinde sevgi gösterileriyle karşılandı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Bayındır Mahallesi'nde Burçin Aygün ve Esat Güzel çiftinin düğün cemiyetine katılarak sevinçlerine ortak oldu. CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu'nun katıldığı ziyarette başkan Özcan, meşalelerle karşılandı.

Çoşkulu kalabalığın sevgi gösterileriyle karşıladığı belediye başkanı Kürşat Engin Özcan'ı, gençler ve mahalle büyükleri bağrına bastı. Tek tek vatandaşlarla tokalaşarak düğünün yapıldığı sosyal çatıya geçen Özcan, burada kısa bir konuşma yaptı. Genç çifte de hayırlı olsun dileklerini ileten başkan Özcan, "Tüm vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalışıyoruz. Bugün de Bayındır Mahallesi'nde sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir mutluluk. Hayırlı uğurlu olsun, Allah mübarek etsin. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum" dedi. Gençlerin oyun isteğini de geri çevirmeyen Başkan Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve Bayındır Mahalle Muhtarı Yüksel Güzel ile birlikte Harmandalı oynadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER