© © 2022 Nazilli Gündem

Başkan Özcan; “Nazillimiz iyi şeylerle anılacak”

Nazilli Belediyesi’nin ‘Gençlerimizin Geleceğini Destekliyoruz Projesi’ kapsamında BESYO, POMEM, PMYO ve bekçilik sınavlarına hazırlanan öğrenciler Başkan Özcan’ı ziyaret etti.

Nazilli Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Gençlerimizin Geleceğini Destekliyoruz Projesi’ kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) ve bekçilik sınavlarına hazırlanan öğrenciler, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Antrenör Türkay Koşar; “Gençlerimiz Sümer Park Rekreasyon Alanı içerisinde bulunan belediyemize ait Rıdvan Dilmen Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığımız çalışmalara katılan sporcularımızdan 15 gencimiz üniversitelerin beden eğitimi ve spor bölümlerini kazandı. 5 kızımız geçtiğimiz hafta açıklanan polislik sınavlarını kazandı. 23. Dönem POMEM sınavlarında başarı sağlayan 14 gencimiz şu an mesleklerine başladılar.  Azim ve kararlılıkla gençlerimizi bu sınavlara hazırladık. Belediye Başkanımız da bu süreçte gençlerimizin her zaman yanlarında oldu. Onları ziyaret etti. Öğrencilerimizin moral ve motivasyonunun artması, iyi koşullarda parkur sınavlarına hazırlanması adına büyük katkı sağladı. Desteklerinden dolayı Başkanımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“SPORU DESTEKLEYECEĞİZ”

Nazilli’nin adının güzel şeylerle anılmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Özcan; “Spor bizim için çok önemli. Ben yapamıyorum ama yapanları takdirle karşılıyorum. Bisiklet turlarından tutun da atletizm yarışlarına kadar vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum. Spor yapan insanların ne kadar kıymetli bir iş yaptıklarının farkındayız. Bir dönem tenis oynadım. Tekrar fırsatımız olursa devam etmek istiyoruz. Gençlerimiz başarılı olursa ve bu başarılarından küçükte olsa katkımız olursa bizim için büyük mutluluk. Evlatlarımıza enerjilerini bu yönde harcadıkları ve başarılı oldukları için teşekkür ediyorum. Nazillimizin adını güzel şeylerle duyurmak ve Nazillimizde güzel şeyler olduğun göstermek adına verdiğiniz emekler için ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de sporu desteklemeye devam edeceğiz” sözlerini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER