© © 2022 Nazilli Gündem

Başkan Özcan Türkiye Şampiyonu boksörü altınla ödüllendirdi

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında dereceye girerek Nazilli’yi gururlandıran Nazilli Belediye Spor Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret etti.

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında dereceye giren Nazilli Belediye Spor Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ziyaret etti.

Sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Özcan, “Nazillimizin adının bu tür başarılarla anılması beni çok mutlu ediyor. Bizler Nazilli Belediyesi olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Nazilli Belediye Spor Kulübü hocamızı, sporcularımızı ve onları yetiştiren kıymetli ailelerini tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıllarda daha güzel başarılar elde edeceklerine canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Yavuz Kılıç; “62 Kilogramda Samed Topçu zorlu rakiplerini tek tek mağlup edip Alt Minik Erkekler Türkiye 1.’si oldu. Bunun yanı sıra İstanbul’da 11-17 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılan Yıldız ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Nazilli Belediye Spor Kulübü sporcusu Dudu Dönmez Yıldız Türkiye 3.’sü, Amasya’da 2-8 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılan Üst Minik ve Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonasında Nazilli Belediye Spor Kulübü sporcusu Fatma Kadıköylü Üst Minik Kadınlar Türkiye 3.’sü oldu. Tüm sporcularımız çok disiplinli ve dirayetli bir şekilde çalışmalarını yaptı ve emeklerinin karşılığını aldı. Bizim tek bir arzumuz var; çocuklarımızın üst düzey bir yerlere gelmesi. Onlara inanıyorum, güveniyorum. Çalışmalarının karşılığını alacaklar” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER