© © 2022 Nazilli Gündem

BENGİ GIDA ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Nazilli esnaflarından Bengi Market, vatan uğruna şehit olanlar, son zamanlarda felaketlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için hayır mevlidi düzenledi. 5 bin kişilik yapılan hayra Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da katıldı.

Türkiye’de son dönemde yaşanılan doğal afetler ve artan terör olaylarından dolayı şehit olan askerlerimizi anmak için Bengi Market işletmecileri tarafından 5 bin kişilik pilav - ayran hayrı gerçekleştirildi. Geniş katılımla düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, mevlit şerifin okunması ve şehit olan askerlerimiz ve yurdumuzda yaşanan doğal afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi.

"ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHUNA VARSIN"
Nazilli’de uzun yıllardır market işletmeciliği yapan iş yeri sahibi İsmail Güzel, “Kendi gelmiş geçmişimiz, şehitlerimiz ve Elâzığ depremi ve tüm kayıplarımız için bir mevlit düzenledik. Allah kabul etsin. Ölmüşlerimizin ruhuna varsın inşallah” diye konuştu.

Yapılan hayra Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazili Belediye Başkan Vekili ve Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, Nazilli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Jale Keskin, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkan adayı Cihat Öztürk, Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Sak, Nazilli Fırıncılar Odası Başkanı Reşat Öflioğlu, Nazilli Belediye Meclis Üyeleri, diğer mahalle muhtarları, vatandaşlar katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER