© © 2022 Nazilli Gündem

BUEK'TEN AŞURE VE KEŞKEK HAYRI

Nazilli Bahçeşehir ve Nazilli Uğur Okulları (BUEK) Muharrem ayı dolayısıyla aşure ve keşkek hayrı düzenledi. Yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı hayır etkinliği yoğun ilgi gördü.

Nazilli Uğur Okulları, Yeni Sanayi Mahallesi'ndeki 24 bin metrekarelik Anadolu ve Fen Lisesi’nin bahçesinde aşure ve keşke hayrı gerçekleştirdi. Hayır etkinliğine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Selahattin Afşin, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, okul müdürleri, daire müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Etkinlikte 2 bin kişiye tabildot içinde keşkek, aşure ve turşu ikram edildi. Davetlilerle yakından ilgilenen okul kurucuları Fatih Ertap ve Ramazan Ererişkin masaları tek tek gezerek hayır etkinliğine katılanlara teşekkür etti. 

"NAZİLLİ'NİN TEK LİSE KAMPÜSÜ OLARAK HİZMET VERİYORUZ" 
Uğur ailesinin 2004 yılından bu yana Nazilli'de eğitim sektöründe faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Nazilli Bahçeşehir ve Uğur Okulları Kurucusu Fatih Ertap, "Nazilli’de tek lise kampüsü olarak hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hatta 2004 yılından bu yana Uğur ailesi olarak dershanecilikte, eğitimcilikte Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları çatısı altında Nazilli’de faaliyetlerimizi göstermekteydik. Bu yıl da burada Fen ve Anadolu Lisesi olarak öğretime okulumuzu açtık. Kaymakamlığımızdan, Milli Eğitim camiamızdan, Belediyemizden, bütün idari makamlarımızı misafir ederek malum aşure ayının keyfinden yararlanarak keşkek hayrı gerçekleştirdik. Katılan bütün herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER