© © 2022 Nazilli Gündem

BÜLBÜL'DEN SİYAH İNCİLERE DESTEK

Bülbül’den Naz-Naz’a ziyaret. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediyesporlu futbolculara Cİ Grup Bucaspor maçı öncesi moral verdi.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Cİ Grup Bucaspor karşılaşması öncesi Nazilli Belediyespor’u ziyaret etti. Bülbül, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim ve parti yöneticileri ile birlikte Yıldırım Demirören Tesisleri’nde kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Milletvekili Bülbül, oyunculara yeni sezonda başarılar diledi. 

"NAZİLLİSPOR HAYRANIYIM"
Futbolla yakından ilgilendiğini ifade eden Süleyman Bülbül, sıkı bir Nazilli fanatiği olduğunu belirterek, “Ben doğduğum ve büyüdüğüm ilçemi çok seviyorum. Daha önce bu kulüpte yöneticilik görevinde de bulundum. Elimden geldiğince özellikle İstanbul deplasmanlarında ve iç sahada takımımızın yanında olmaya çalışacağım. Her türlü desteğe hazırım” dedi.

“DESTEĞİNİZ BİZE GÜÇ VERİYOR”
ziyareti nedeniyle Bülbül’e teşekkür eden Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat, “Desteğinizi arkamızda hissetmek bize güç veriyor. İyi bir takım oluşturduk. Nazillili futbolseverlere heyecan verecek bir takımımız var. Sizlerin de desteğiyle daha iyi yerlere geleceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER