© © 2022 Nazilli Gündem

Büyükşehirden Mevlit Kandili Hayrı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Mevlit Kandili sebebiyle başta Nazilli ilçesi olmak üzere Aydın'ın bütün ilçelerinde lokma hayrı gerçekleştirdi. Mevlit Kandili nedeniyle 17 ilçede yaklaşık 30 bin kişiye lokma dağıtıldı.

Vatandaşlar Aydın il genelinde gerçekleştirilen lokma hayrına yoğun ilgi gösterirken, uzun kuyruklar oluşturdular. Lokma hayrını alan vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na duyarlılığından dolayı teşekkür ederken Başkan Çerçioğlu da vatandaşların mübarek mevlit kandilini kutladı. Nazilli Belediye Meydanı'nda düzenlenen lokma hayrına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Başkan Yardımcısı  Mert Öreroğlu katıltı.

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Nazilli Belediye Başkanı Özcan, “Bugün birlik beraberliğin önemini bir kez daha anladığımız günlerden biri. Hem kandil, hem Cuma. Sabah lokma hayrımızı yapıyoruz. Öğleden sonra da keşkek hayrımız olacak. Uzunçam’da finansmanı vatandaşlar tarafından sağlanan imamevini açacağız. 10 Kasım’da Dallıca'da geniş kapsamlı bir hayrımız daha olacak. Türk Milleti’nin feraseti yüksektir. Devletiyle, milletiyle asla yıkılmayacaktır. Zor günlerde olduğu gibi iyi günlerde de bir araya gelmeyi biliyoruz. Topu birbirimize atmadan Nazilli’ye hizmet etmek için tüm kadrolar çalışıyor. Birlikte kuvvet doğuyor. İnşallah yarınlar daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER