© © 2022 Nazilli Gündem

ÇELİK VE UFUK YILDIRIM NAZİLLİ'YE BÖYLE MESAJ GÖNDERDİLER :HEPİNİZİ BEKLİYORUZ !

Nazilli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yılında sahne alacak olan ünlü sanatçılar Çelik ve Ufuk Yıldırım, çektikleri video ile Nazillililere mesaj gönderdi.

Nazilli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 3 Eylül Salı günü başlayacak olan kutlama programı, 5 Eylül akşamı İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan konser ile son bulacak. Türk pop müziğinin sevilen isimleri Çelik Erişçi ve  Ufuk Yıldırım, 5 Eylül 2019 Perşembe akşamı Nazillililere unutulmaz bir gün yaşatacak. 


KONSERE VİDEOLU DAVET
Nazilli'de verecekleri konser öncesi ünlü sanatçı Çelik Erişçi ve Ufuk Yıldırım, çektikleri video ile Nazilli halkını seslendi. Nazilli'nin çok güzel bir konsere ev sahipliği yapacağını söyleyen Çelik, "5 Eylül 2019 Nazilli'nin Kuruluşu'nda, bu anlamlı günde Ufuk Yıldırım ile birlikte sizlerle olacağız. Hepinizi bekliyoruz, çok güzel konser olacak" dedi. 
Ufuk Yıldırım ise "5 Eylül 2019 Perşembe akşamı Nazilli'nin 97'inci kurtuluş gününde sizlerle birlikte şarkılar söyleyeceğiz. O muhteşem akşamda sizleri İstasyon Meydanı'na bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER