© © 2022 Nazilli Gündem

CHP NAZİLLİ 3 FİDAN'I TÜRKÜLERLE ANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü, 48 yıl önce idama mahkum edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ı türkülerle andı. Koronavirüs salgını nedeniyle ilçe binasında gerçekleştirilen konserde türküler söylenip, şiirler okundu.

Türkiye’de sol hareketin öncü isimleri olan 68 gençlik hareketi önderi Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan idam edilişlerinin 48’inci yıldönümünde Nazilli’de türkülerle anıldı. CHP Nazilli ilçe örgütü de koronavirüs nedeniyle parti binasından sosyal medya üzerinden Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anmak için ‘Şarkılarımızla 3 fidanı anıyoruz’ konseri gerçekleştirdi. Konser öncesi İlçe Kadın Kolları Başkanı ile Gençlik Kolları Başkanı ve üyeleri şiirlerle konseri renklendirirken, konser sosyal medyada geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Konserde Nazilli Belediyesi CHP’li Meclis üyesi Yezdan Yıldırım ve Gençlik Kollarından 2 üye saz ve gitarla çalarak türkülere eşlik etti. Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan ve Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Kurnaz şarkılar öncesi şiirler okudu. Koronavirüs sebebiyle CHP Nazilli İlçe Binasında yapılan konserin son bölümünde ise, Başkan Serkan Sevim öncülüğünde hep birlikte Çav Bella şarkısı söylendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER