© © 2022 Nazilli Gündem

CHP NAZİLLİ İLÇE ÖRGÜTÜ’NDEN ÖRNEK RAPOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve yönetim kurulu üyeleri, 22 mahalle muhtarının istek ve taleplerini Nazilli Belediyesi’ne sundu.

Mahalle muhtarları ziyaretlerinde elde ettikleri talep ve önerileri dosya haline getiren Başkan Sevim ve yönetimi, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile Başkan Yardımcıları Mert Öreroğlu ile Şahsettin Polat’a makamında ziyaret ederek, dosyaları kendilerine aktardı.

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlattığı teşekkür ziyareti ve şehrimizi birlikte yönetiyoruz projesi kapsamında merkez mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret etti. Mahalle muhtarlarıyla yapılan görüşmeler neticesinde hazırlanan talep ve önerileri dosya haline getiren CHP İlçe Örgütü, hazırlanan dosyayı Millet İttifakı Adayı olarak girdiği seçimlerde Başkan seçilen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Başkan Yardımcıları Mert Öreroğlu ile Şahsettin Polat’a sundu.

İLK ZİYARET ÖREROĞLU’NA
CHP İlçe Yönetiminin ilk ziyareti Başkan Yardımcısı CHP’li Mert Öreroğlu’nun makamında gerçekleşti. İlçe Örgütünü ağırladığı için Mert Öreroğlu’na teşekkür eden İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Seçimlerin ardından yaptığımız çalışmalar sonucu ilk etapta 22 mahallemizin muhtarlarıyla bir araya geldik. Muhtarlarımızın bizlere ilettiği sıkıntıları rapor haline dönüştürdük. Nazilli’mizin merkez mahallelerindeki sorunlar şu an elinizdeki dosyanın içinde var. Bu dosyaya bakarak hangi mahallemizde ne gibi sıkıntıların olduğu, muhtarlarımızın belirttiği aciliyet talebini de görebilirsiniz. Bu konu bizim için çok önemli. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahadaki sorunların takipçisi olacağımızı sizlerin aracılığıyla bu sorunların çözüleceğini söylemiştik. Bu sorunların çözümünde Nazilli Belediyesi’nin göstereceği önemle birlikte Millet İttifakı’nın gücünü halkımız bir kere daha görecektir. Bize göstereceğiniz anlayıştan dolayı da halkımız adına teşekkür ederiz” dedi.

“NAZİLLİ’Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın seçim süreci boyunca söylediği ‘Nazilli’yi birlikte yöneteceğiz’ sloganının Nazilli’de sadece günü geçiştirmek için boş bir kelime olmadığını vurgulayan Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim başta olmak üzere İlçe Örgütüne Nazilli için gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti. CHP Nazilli İlçe Örgütü ve İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nın Nazilli Belediyesi’nin sahadaki gözü kulağı olduğunu söyleyen Öreroğlu, “CHP İlçe Yönetimi’nin böyle bir çalışma yapmasından mutluluk duyduk. Nazilli Belediyesi olarak bu çalışmadan çok büyük sonuçlar çıkaracağımızı düşünüyorum. Başkanımız Kürşat Engin Özcan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun her zaman söylediği gibi ‘Aydın ve Nazilli bir bütündür’. Biz bugüne kadar el ele çalıştık. Bugünden sonra da aynı şekilde hem sahada hem de yapacağımız projelerde örgütümüzün ve teşkilatımızın desteğiyle daha bütün olacağız. Önümüzdeki güzel günlerde de birlikte olacağız. Çalışmalarından dolayı ilçe başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

“YÜKÜMÜZ KAĞITTA HAFİF AMA İÇİ AĞIR”
Başkan Sevim ve beraberindeki heyet, Mert Öreroğlu ziyaretinin ardından Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat’ı da makamında ziyaret etti. İlçe yönetimini karşılayan Polat, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade etti. Şahsettin Polat; “Nazilli için elimizden gelen bütün mücadeleyi devam ettireceğiz” dedi. Rapor halinde hazırladıkları dosyanın bir örneğini de başkan yardımcısı Şahsettin Polat’a teslim eden CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Yükümüz kağıtta hafif ama içi ağırdır. Seçim öncesi Millet İttifakı olarak halka verdiğimiz sözlerin seçimden sonra da sizlerin katkılarıyla yerine getirilmesini sağlamak istiyoruz. Başkanımız Kürşat Engin Özcan ve sizlerin gösterdiği çabayı biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Bizler de muhtarlarımızla görüşmelerimizin sonucunda isteklerini not aldık ve bu dosyanın içinde başlıklar halinde sizlere sunduk. Bu istek ve taleplerin yerine getirilmesi noktasında göstereceğiniz özveri için şimdiden sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİN YERİNE GETİRİLECEĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK”
CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim ve ilçe yönetiminin belediye ziyaretinde son durağı ise Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan oldu. Millet İttifakı’nın CHP’li temsilcileriyle tek tek tokalaşan Nazilli Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan ve Başkan Vekili İYİ Partili Mustafa Tınaz, misafirlerini kapıda karşıladı. Seçim öncesi vatandaşlara birlikte hizmet ve şehirdeki eksikliklerin giderileceği sözlerini verdiklerinin altını çizen CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Verdiğimiz sözlerin yerine getirileceğinden hiçbir şüphemiz yok. Çalışmalarınız bizler için çok değerli. Siz çalışmalarınıza devam ederken biz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak Nazilli merkezde bir saha çalışması yaptık. Bu çalışma kapsamında 22 mahalle muhtarımızla görüştük ve sokak sokak sorunları tespit ettik. Muhtarlarımızın bu talep ve önerilerini rapor haline getirdik. Muhtarlarımıza hazırlanan dosyayı size ileteceğimizin sözünü verdik. Bu konuda belli bir takvim dahilinde yapacak olduğunuz çalışmalarla bu sorunların çözüleceğini söyledik. Biz bundan sonra ki süreçte de Millet İttifakı’nın CHP’li temsilcileri olarak her zaman yanınızdayız. Biz bu dosyayı size işin ehline emanet ediyoruz. Bu konuyla ilgili yapacak olduğunuz her türlü çalışmadan dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

“SİZİN SÖZÜNÜZ, BİZİM SÖZÜMÜZDÜR”
Millet İttifakı’nın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde başlayan uyumlu çalışmalarının seçimden sonra da devam ettiğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, tek amaçlarının Nazilli’ye hizmet olduğunu söyledi. Uzun bir süreçte birlikte yol yürüdüklerini hatırlatan Başkan Özcan; “Başarılı olduk ve güzel neticeler elde ettik. Nazilli’mizde iyi ve güzel şeyler oldu, olmaya da devam edecek. Ben buna inanıyorum. Harcadığınız mesai, verdiğiniz emek ve vakit için çok çok teşekkür ediyorum. Böylesine kıymetli bir rapor hazırladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Söz uçar yazı kalır. Sizin sözünüz bizim sözümüzdür. Nazilli Belediyesi maalesef şu zamanlarda maddi açıdan sıkıntılı bir yapıya sahip. Adım adım gidiyoruz, öncelikli olarak mali disiplini sağlamaya çalışıyoruz. Halkımız bize daha iyisini yapacağımız için oy verdi. İnşallah daha iyisini de kısa sürede yapacağız, daha da başarılı olacağız. Nazilli halkının yaşam standardını, hayat kalitesini yükselteceğiz. İnşallah daha güzel günler göreceğiz. Yüzümüzün akıyla her pirlikte bu zor dönemden çıkacağız” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER