© © 2022 Nazilli Gündem

CHP NAZİLLİ, MİLLETVEKİLİ YILDIZ'I AĞIRLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Nazilli İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Başkan Serkan Sevim ve partililerle bir araya gelen Yıldız, Aydın ve ülke gündemine dair konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bir dizi ziyaret için Nazilli ilçesine geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe başkanı Serkan Sevim ile birlikte Nazilli Ticaret Borsası tarafından düzenlenen sezonun ilk kuru incir alım törenine katılan Yıldız, daha sonra partisinin ilçe örgütünü ziyaret etti. Sevim'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete çok sayıda partili ve basın mensupları katıldı. Seçim döneminde yapılan çalışmalar ve elde edilen başarıdan dolayı partililere ve ilçe başkanı Serkan Sevim'e teşekkür eden Hüseyin Yıldız, "Biz erken seçim istemesek de Bahçeli’nin ve Erdoğan’ın karar vermesi ihtimaline karşı her an seçim olacakmış gibi çalışmayı sürdürüyoruz. Kendimizi bir sonraki seçimlerde iktidarda görüyoruz" dedi.


Partililerle yaptığı sohbette siyasi konulardan ve yerel siyasetten bahseden CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, daha sonra muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen CHP'li vekil, ziyaretini parti binası önünde çekilen toplu fotoğraf ile sonlandırdı. Yıldız, CHP Nazilli İlçe Örgütü ziyaretinin ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ı ziyaret etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER