© © 2022 Nazilli Gündem

CHP NAZİLLİ'NİN ACI GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tanınmış isimlerinden, Nazilli Belediyesi Başkan Yardımcılığı yapmış Hüseyin Özerten’in babası, Ali Özerten hayatını kaybetti. Ali Özerten cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları içinde Mescitli Köyü'nde bulunan Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cumhuriyet Halk Partili ve Nazilli eski Belediye Başkanı Yavuz Kaynar'ın başkan yardımcılığını yapan Hüseyin Özerten'in hayatını kaybeden babası Ali Özerten sonsuzluğa uğurlandı. Özerten için Öğle Namazının ardından Koca Camii de cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Nazilli eski Belediye Başkanı MHP’li Haluk Alıcık, AKP Aydın eski Milletvekili Ahmet Ertürk, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
CHP'nin sevilen ve tanınan isimlerinden olan Hüseyin Özerten ve kardeşi Nuri Özerten taziyeleri Koca Cami bahçesinde kabul etti. Çiftçilikle uğraşan Baba Özerten'in yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi. 
Cenaze namazının ardından dualarla omuzlara alınan baba Özerten’ini cenazesi Mescitli Köyü'nde bulunan Aile Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla defnedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER