© © 2022 Nazilli Gündem

CHP Nazilli'nin dayanışma yemeğine yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Nazilli İlçe Örgütü birlik, beraberlik, dayanışma ve iktidara yürüyüş yemeğinde bir araya geldi. Yoğun ilgi gösterilen yemeğe Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da katıldı.

Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde düzenlenen dayanışma yemeğine CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, incirliova Belediye başkanı Aytekin Kaya, çevre CHP İl ve ilçe yöneticileriyle çok sayıda partili katıldı.

Program öncesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve beraberindekiler salona girdiğinde alkış tufanı koptu. Salondaki partilileri selamlayan Çerçioğlu ve beraberindekiler zorda olsa salonda kendileri için ayrılan yere oturdu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin’in günün anlam ve önemini anlattığı konuşmasıyla devam etti. Daha sonra Özlem Çerçioğlu ve Milletvekilleri zeybek oynadı ve halay çekti. Program Grub Ediz’in şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. 

“GİTTİ GİDİYOR TİRAN, GELİYOR GELMEKTE OLAN”
CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, konuşmasında hükümete yüklendi. Alptekin konuşmasında, “AKP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 yıllık saltanatınızın sonunda fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapmanın hesabını bu millete vereceksiniz az kaldı. Millet bir an evvel ucube rejimden kurtulmak için Erdoğan’a yenilgiyi tattıracaktır. İktidar yolculuğumuzda pusulamızın gösterdiği yol belli. Cumhuriyet’i kuranların yolu yolumuzdur. Bu yolda hiçbir zafiyete yer yok. Bizler 2019 seçiminde başarıyı nasıl ilmek ilmek ördüysek, baharı nasıl yakaladıysak, önümüzde bizi bekleyen güneşli günlerin hazırlığını da öyle yapacağız. Kalpaksız Kuva-i Milliyeciler, birbirimizin elini bırakmadan güç birliği ile 2023 genel seçiminde de tarih yazacağız ve saray yönetimini bitireceğiz. Çok çalışmak zorundayız. Çalışırken de adaletli, önce kendi içinde barışık ve kararlı olmak zorundayız. Tasalanma kardeşim artık umutlan, sende güleceksin yok artık yalan, Zalimin korkuya kapıldığı andır bu an, gitti gidiyor tiran, geliyor gelmekte olan” ifadelerini kullandı.





İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER