© © 2022 Nazilli Gündem

CHP’li Alptekin: Hepsi farkında, gidiyorlar artık

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, yaptığı yazılı basın açıklaması ile halkın ekonomik problemlerine değinerek iktidarı sert sözlerle eleştirdi. Başkan Alptekin, “Bütün bu şartlar altında hayatını idame ettirmek zorunda kalan milletimiz, işte bu yüzden inanın dört gözle 14 Mayıs’ı bekliyor” dedi.

CHP’li Alptekin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

Millet ittifakı doludizgin iktidara geliyor. Ne yazık ki seçim mübarek Ramazan ayından sonra yapılacak. Son bir kere milletimiz, ramazan ayını da, bayramı da AKP’nin kötü yönetimi altında idrak etmek durumunda kalacak. Mehter takımı gibi hareket ettirilen akaryakıt fiyatlarına yine zam geldi çattı, mazot yine 20 liranın üzerine çıktı.

Soframıza ise her geçen saat zam gelmeye devam ediyor. Son 20 günde dahi; lahanaya %25, yeşil soğana %15 zam gelmiş. Sadece 20 günde!!!

Üreticimiz için ise durum hiç de farklı değil. Aynı süreçte 1 kilo limonda üretici ile market arasındaki fark %345’e, elmada %258’e, marulda %217’ye çıkmış. Bakın bunları ziraat odaları birliği açıklıyor.

Gerçekten de artık ne sokaktaki vatandaşımızın ne de üreticimizin bunları çekecek gücü kalmadı. Üreticimizin üretmeye mecali yok, çarşı pazarda milletimizin almaya gücü yok. Gramla satmaya başlayan esnafımız iki kollu terazileri çoktan terk etti, hassas terazi ile satış yapmak zorunda kalıyor. 3,05 liraya taneyle soğan, tane işi portakal, yaz geldi mi dilimle karpuz satıyor.

Bütün bu şartlar altında hayatını idame ettirmek zorunda kalan milletimiz, işte bu yüzden inanın dört gözle 14 Mayıs’ı bekliyor. 
İnanın bu millete bunca AKP eziyetine, AKP’nin milletimize çektirdiği bunca çileye rağmen verilen sabr-ı celile ne kadar şükretsek azdır.
Çekilen çilelerin şükürlere, fukaralığın refaha, bolluğa dönüşmesine az kaldı. 

Bunlar batan gemiyi terk eden fareler gibi “biz ne olacağız” derdiyle kendilerine seçim sonrası için yer arayadursun, bizler ona buna bakmayacağız; hemen 15 Mayıs’tan itibaren kolları sıvayacağız ekonomiyi de, depremzedemizi de, işçimizi de, çiftçimizi de, emeklimizi de, memurumuzu da, gencimizi de tek tek biz iyi edeceğiz.

Dertlerine dermanı bir bir biz bulacağız.

Hepsi farkında, hepsi biliyor, gidiyorlar artık. Saltanat dönemi bitti, milletin dönemi 15 Mayıs sabahı başlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER