© © 2022 Nazilli Gündem

CHP'li Başkan Alptekin esnafın yanında

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Esnaf ziyaretleri yapan Başkan Alptekin, vatandaşın sıkıntılarını dinleyerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin çözüm önerilerini esnafa anlattı.

Ülkemizde 2023 yılında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim öncesi siyasi hareketlilik hız kazandı. CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş öncülüğünde sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP ilçe yönetiminin saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinde ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözüm önerilerini bire bir vatandaşlara anlatan Başkan Alptekin,” İlk sandıkta CHP büyük bir farkla ittifak ortaklarımızla birlikte gümbür gümbür bu düzeni değiştirmek için geliyoruz” dedi.

‘VATANDAŞIMIZ DÜZENİN DEĞİŞMESİNİ BEKLİYOR’
Yapmış oldukları saha çalışmalarıyla sık sık esnaf ve vatandaşla bir araya gelen CHP’li Başkan Alptekin, esnafın çok zor durumda olduklarını söyledi. Ciddi anlamda ekonomik dar boğazın eşiğinde olan esnafın, düzenin değişmesini beklediklerini dile getirdiklerini söyleyen Başkan Alptekin,”Ne yazık ki esnaflarımızın hepsi zor durumda. Yaklaşık 2 gün 50 esnafımızı ziyaret ettik, hepsi de ekonomik sıkıntıdan dert yanıyor. Tabiri caizse sinek avlıyorlar. Gelecekten bir beklentileri umutları kalmamış. Artık esnaf kendi ağzıyla, bizim siyaset yapmamıza bile gerek kalmadan bu düzenin değişmesi gerektiğini kendileri dile getiriyor. Bu da bize umut veriyor. İlk sandıkta CHP büyük bir farkla ittifak ortaklarımızla birlikte gümbür gümbür bu düzeni değiştirmek için geliyoruz. Artık saraydaki zatın emekli olma vakti gelmiş. Biz bunu sahalarda artık çok net hissediyoruz. Esnaf iki üç müşteri gelsin de evime ekmek götüreyim derdinde. Yok müşterileri yok. Akşam evine ekmek götürüme derdinde. Sadece gıda sektörü değil, hediyelik eşyacısından tutun da çiçekçisine kadar şu anda zor ayakta duruyorlar. “Dayanamayacağız nereye kadar böyle devam edecek?” diyorlar. İnsanlar psikolojik bunalıma girmiş durumda. Bir an önce sandığın gelmesi lazım. Allah halkımızın, esnafımızın yardımcısı olsun” diye konuştu.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER