© © 2022 Nazilli Gündem

CHP'Lİ GENÇLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Gençlik Kolları üyesi bir grup, Bereketli Mahallesi'ndeki muhtarlık önünde bulunan Atatürk büstünü boyadı.

CHP Nazilli Gençlik Kolları üyesi bir grup örnek davranışa imza attı. CHP'li gençler Bereketli Mahallesi'nde muhtarlık binası önünde bulunan, hava şartları nedeniyle yağmurdan ve güneşten rengi bozulan Atatürk büstünün daha iyi bir görünüme kavuşması için altın yaldız boya ile boyadı. Atatürk büstü yapılan boyama çalışmasının ardından parlak ve canlı bir görünüme kavuşmuş oldu. Önümüzdeki günlerde bu tür çalışmaların farklı köylerde devam edeceğini belirten CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Kurnaz, "Bugünden itibaren CHP Gençlik Kolları olarak köylerimizde ve okullarımızda eskiyen Atatürk heykellerini gücümüz yetesiye kadar yenilemeye çalışacağız. Aynı zamanda köylerdeki genç arkadaşlarımızı kazanarak daha güzel bir Nazilli için çalışmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki birçok köyümüzde ulaşamadığımız arkadaşlarımız var. Bundan sonraki süreçte tüm genç arkadaşlarımıza ulaşacağız ortak projelerimizi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan çalışmayı yakından takip eden Bereketlili vatandaşlar, "Atatürk'ün hatırasına sahip çıkan ve Atatürk'ü temsil eden büstü boyayarak bakımını yapan gençlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER