© © 2022 Nazilli Gündem

ÇOCUKLARIN İLK TİYATRO HEYECANI 'ŞEKER PORTAKALI' TADINDA

Nazilli'de sadece siyasi anlamda değil, yaşamın her alanında halkla iç içe olmak ve vatandaşların kişisel gelişimlerine katkıda sağlamak isteyen CHP İlçe Örgütü, sosyal projelerine bir yenisini daha ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü'nde Parti Okulu'nun 'Üye Temel Siyaseti Eğitimi' (ÜTSE) alan partilileri, Yaylapınar Mahallesi'nde yaşayan çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. İlk kez tiyatro oyunu izleyen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.
 
UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİLER
Nazilli'ye bağlı kırsal mahallelerde yaşayan ve daha önce hiç tiyatro izlememiş çocuklara eğitici oyunlar izlettirmek amacıyla 'İlk Tiyatro' projesini hayata geçiren CHP Parti Okulu'nda eğitim alan partililer, Yaylapınar Mahallesi'nde yaşayan yaklaşık 20 çocuğa unutmayacakları bir gün yaşattı. Nazilli'ye 15 kilometre uzaklıktaki Yaylapınar Mahallesi'nden şehir merkezine getirilen çocukları Nazilli Belediye hizmet binası önünde CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu ve partililer karşıladı.Miniklere ilk olarak hamburger ve patates cipsinin yer aldığı çocuk menüsü ikram edildi. Daha sonra Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi'ne götürülen minikler, tiyatro salonunda dünyanın en iyi çocuk klasiklerinden biri olan 'Şeker Portakalı' adlı tiyatro oyununu izledi.

İZLEDİKLERİ OYUNUN KİTABI HEDİYE EDİLDİ 
Çocukların beğeniyle izlediği oyunun ardından, oyunu uyarlayıp yöneten Filiz Bozok, tiyatro oyuncuları ve partililer, çocuklara 'Şeker Portakalı' kitabını hediye etti. İlk kez tiyatro oyunu izlemenin mutluluğunu yaşayan Yaylapınarlı çocuklar, tiyatro ekibiyle hatıra fotoğrafı çekildi. 
Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü'nde sosyal projelerin önümüzdeki günlerde Nazilli'nin farklı mahallerinde devam edeceği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER