© © 2022 Nazilli Gündem

Cumhuriyet Bayramı, Nazilli'de çoşkuyla kutlandı

Nazilli'de Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ıncı yılı çoşkusu yaşanıyor. Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan kutlamalar, Cumhuriyet Özel Konseri, Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı ile devam edecek.

Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ıncı yılı Nazilli'de, kaymakamlığın düzenlediği Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Törene Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, AK Parti Aydın eski milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli İlçe Emniyet  Müdürü Bbünyamin Daşdemir, Nazilli Jandarma Komutanı Binbaşı Haktan Öztürk, Belediye başkan Yardımcıları, siyasi partilerin ilçe başkanları, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İstasyon Meydanı'nda düzenlenen törende Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Nazilli İstasyon Meydanı'nda başlayan kutlamalar, Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri ile devam etti. Belediye Tiyatro Salonu'nda düzenlenen konserin ikinci bölümünde TRT Ankara Radyosu Sanatçısı Elif Güreşçi sahne aldı. Salonu tamamen dolduran vatandaşlar, muhteşem gecenin sonunda hep birlikte İzmir Marşı'nı söyledi. Elif Güreşçi'nin sahnesi büyük beğeni topladı.

Nazilli Şehir Stadyumu'ndaki yapılan etkinliklerle sürdürülen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, akşam saat 20.00'de yapılacak Fener Alayı ile devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER