© © 2022 Nazilli Gündem

Dağlı ailesinin mutlu günü

Nazilli’de pandemi nedeniyle 2 yıl önce sadece nikah yapmak zorunda kalan Tolga-Aybike çifti, çocuklarının da katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Nazilli’nin tanınan ve sevilen işletmecilerinden Duck Cafe Bar sahibi Tamer Dağlı’nın oğlu Tolga Dağlı, gönlünü kaptırdığı Aybike Gökçen ile dünya evine girdi. Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri Gold Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Nazilli Belediyesi Meclis Üyeleri, Dağlı ailesinin akrabaları ve çok sayıda davetli katıldı. Hülya-Tamer Dağlı çifti, düğün törenine katılan davetlileri kapıda karşılarken tek tek masaları dolaşarak evlatlarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleriyle yakından ilgilendi.

Görkemli düğün törenine katılan davetliler şıklıkta adeta birbirleriyle yarıştı. Muhteşem düğünde sahne alan Yüksel Çal ve yetenekli müzisyenlerden kurulu orkestra, davetlilere müzik ziyafeti sundu. Gece boyunca arkadaşlarıyla birlikte oynayan gelin ve damat mutluluklarıyla etrafa neşe saçtı. Çiftin 1 yaşındaki oğulları Ata Dağlı ise dedesi Tamer Dağlı ve babaannesi Hülya Dağlı ile eğlencenin tadını çıkardı.



Aybike-Tolga Dağlı çifti, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan akraba ve dostlarına teşekkür etti.





İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER