© © 2022 Nazilli Gündem

Direnen mahalle halkı kazandı

Nazilli Turan Mahallesi’ne 4 gün önce bir GSM şirketi tarafından apartmanın çatısına kurulan baz istasyonu, Turan mahallesi Muhtarı Serpil Akçasakız önderliğinde, mahalle sakinlerinin desteği ve imzalarıyla çalıştırılmadan kaldırılıyor.

Geçtiğimiz gazetemiz tarafından gündeme taşınan Nazilli Turan Mahallesi’ne bir apartmanın çatısına kurulan baz istasyonu, mahalleden gelen tepkiler üzerine GSM şirketi tarafından kaldırılıyor. Muhtar Serpil Akçasakız ve mahalle sakinleri bir GSM operatörü tarafından mahalleye kurulmak istenen baz istasyonuna tepki göstererek imza topladı. Muhtar Akçasakız ve mahalle sakinlerine destek vermek için Aydın CHP Milletvekili Süleyman Bülbül ve CHP Kadın Kolları adayları Gamze Arslan ve Nilgün Aktaş Turan Mahalle kahvesinde buluştu.

“ÇEVREMİZİ KORUYACAĞIZ"
Aydın CHP Milletvekili Süleyman Bülbül “Toplumsal bir yapıdayız bir ev sadece tek başına yaşamıyor. Çevre bilinci çok önemli bir bilinç. Son yıllarda çevre bilinci insan sağlığına ve doğa sağlığıyla özdeşleşti. Bizler çevreci kimliğimizle ortaya çıktık. Aydın toprağının havası suyu kirleniyor arkadaşlar. Buna Aydınlılar olarak tepki göstermezsek yarın yaşanabilir bir yer olmayacağız. Çevremizi  koruyacağız. Bu nedenle sayın muhtarım başta olmak üzere Turan Mahallesi sakinlerinin kendi sağlığını, çevre sağlığını, çocukların sağlığını korumak için yaptığı mücadeleye alkışla karşılıyoruz. Bu işin siyaseti yok çevre kirlenirse herkes kirlenecek herkesin sağlığı bozulacak. Takibini bırakmayalım bu konuda da direnmeye devam edelim” ifade etti.

"MAHALLEMİZ HER DURUMDA DUYARLIDIR”
Bu başarıyı mahalle halkıyla beraber yaptık diyen Turan Mahallesi Muhtarı Akçasakız, “Toplanan imzalar sonucu çok kısa sürede baz istasyonun kaldırılması için sonuç aldık. İmza topladık, biz bunu mahalle halkıyla beraber yaptık. Halkı arkanıza aldığınızda inanın her şey oluyor. Turan Mahallesi her durumda duyarlıdır. Vatandaşımız duyarlı davrandı ve 4 günde topladığımız imzalarla, konulan baz istasyonu şuanda kaldırmak için çalışmalar başladı” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER