© © 2022 Nazilli Gündem

Doğa Beach'te İntizar Rüzgarı Esti

Nazilli Doğa Beach Restaurant, bayramın ikinci gününde muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Fantezi müziğin güçlü seslerinden İntizar, seslendirdiği şarkılar ile misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Nazilli’de eğlencenin yeni adresi Doğa Beach Restaurant, müthiş bir konsere ev sahipliği yaptı. Başlattığı konserler serisi ile birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak olan mekanda ilk olarak fantezi-pop müziğin sevilen ismi İntizar sahne aldı.

Muhteşem gece Elmas Kardeşler Fasıl Grubu'nun seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserleri ile başladı. Misafirler bir yandan havuz başında bölgenin en iyi aşçıları tarafından yapılan lezzetleri tadarken, bir yandan da müzik ziyafeti yaşadı. Daha sonra kendine özgü sesi ve yorumuyla fantezi müziğin sevilen ismi İntizar sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan İntizar, Sensiz Olamam, Ihlamurlar Altında, Zil Zurna, İstanbul Sokakları gibi sevilen eserleri seslendirdi. Eğlence severler birçok şarkıda ünlü sanatçıya eşlik etti.

Çocukluğunun Aydın Çine'de ve Muğla'nın Yatağan ilçesinde geçtiğini söyleyen İntizar, ülkenin doğusu ve batısı arasında sık sık bulunduğunu söyledi. Zeybek havalarını çok sevdiğini söyleyen İntizar, Kerimoğlu Zeybeği'ni söyledi. Orkestranın Harmandalı performansı ise büyük alkış topladı. O anlarda Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve beraberindekiler sahnenin önünde Harmandalı Zeybeği oynadı.

HAYRANLARIYLA BOL BOL FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ
Gece boyunca seslendirdiği şarkılar ile misafirlere eğlence dolu anlar yaşatan İntizar, konser sonrasında yaptığı açıklamada Nazilli’ye böylesine güzel bir mekan kazandırdığı için Kocaman Ailesine teşekkür etti. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan İntizar, Doğa Sahne’de son şarkılarını seslendirirken kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarını kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Nazilli’nin ilk ve tek havuz konseptli mekanı Doğa Beach Restaurant’ta 22 Temmuz tarihinde, ‘Yine gözümüz yükseklerde’ şarkısı ile müthiş bir çıkış yakalayan Sakiler grubunun sahne alacağı öğrenildi. Sakiler konseri ile ilgili detaylı bilgi ve rezervasyon için 0501 322 00 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER