© © 2022 Nazilli Gündem

Doğa’da Deniz rüzgarı esti

Nazilli Doğa Beach Restaurant, Türk pop müziğin sevilen ismi Deniz Seki’yi ağırladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Nazilli’de eğlence hayatına yön veren Doğa Beach Restaurant, muhteşem bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Açıldığı günden bu yana ünlü sanatçıları ağırlayan ve adından sıkça söz ettiren işletmede bu kez Türk pop müziğinin sevilen ismi Deniz Seki sahne aldı. Dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatan Seki, ilk olarak ‘Aşktan Ölen Yok’ isimli yeni şarkısını seslendirdi. Seki, sahnede kaldığı süre boyunca Masal, Hayat İki Bilet, Sahici, Adaletsiz Seçim gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra Ahmet Kaya şarkılarını da seslendirdi.

‘VOKELLERİ DE AYAKTA ALKIŞLANDI’  
Doğa Beach Restoranda Deniz Seki’nin sahne molası verdiği anda müzik susmadı. Ünlü sanatçının vokalleri Cem Karaca ve Barış Manço’nun eserlerini seslendirdi. Dinleyiciler Seki’nin şarkılarına eşlik ettiği gibi, vokalistlerin seslendirdiği şarkılarını da hep bir ağızdan söyledi. Vokalleri ayakta alkışlayan dinleyiciler muhteşem ışık gösterisiyle keyifli dakikalar geçirdi.

‘KOCAMAN AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ’
Daha sonra tekrar sahne alan Seki, yaptığı konuşmada 2 gündür Nazilli’de olduğunu ve işletme sahipleri tarafından en iyi şekilde ağırlandığını söyleyerek Kocaman’lar Ailesine teşekkür etti. Konser sonrası hayranlarıyla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER