© © 2022 Nazilli Gündem

DOĞTAŞ Mobilya Nazilli'de törenle hizmete açıldı.

Türkiye'nin yerli ve milli mobilya markası Doğtaş'ın Nazilli mağazası törenle açıldı. Nazilli ekonomisine büyük katkı sağlaması beklenen Doğtaş'ın açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve Doğtaş yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Nazilli’de hizmet veren Trend Mobilya’nın sahibi Mehmet Ağca, Türkiye’nin mobilya sektöründeki öncü markalarından olan Doğtaş Mobilya’nın Nazilli şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, Belediye Başkan Yardımcıları Soner Yelkovan ve Mert Öreroğlu, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Nazilli Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız, Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Doğtaş İş Geliştirme Müdürü Tamer Karakuş ve çok sayıda davetli katıldı. 

Mobilya sektörünün önder markalarından olan Doğtaş Mobilya’nın Nazilli bayisinin açılışını gerçekleştiren iş adamı Mehmet Ağca, "Öncelikle Allah hayırlı nasipler versin, yeni mekanımız Nazilli'ye hayırlı uğurlu olsun. Nazilli'de kaliteli ürünler olsun istedik. 1972 yılından beri sektörde olan  Doğtaş, Türkiye'de sektörün ilk iki içerisinde. Nazilli'deki mağazamızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılan 29 yeni mağazadan biri olmasından mutluluk duyuyoruz" dedi. Ağca, “Kalitemizle, donanımımızla hizmet girdik. Açılışa özel geleneksel yüzde 30 iskontomuzun üstüne yüzde 25’e kadar ek iskonto ve çeşitli hediyeler veriyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER