© © 2022 Nazilli Gündem

Erdemci ve Demirağ ailelerinin mutlu günü

Nazilli’nin tanınmış iş insanlarından NAMDER Başkanı Remzi Erdemci ve Tacettin Dermiağ’ın evlatları Enis ve Hüsna, gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Nazilli’nin tanınmış ailelerinden Naime ve Remzi Erdemci’nin oğulları Enis Erdemci ile Şerife ve Tacettin Demirağ’ın kızları Hüsna Demirağ, rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Ocaklı Mahallesinde bulunan ve ilçe merkezinden 980 metre yükseklikteki Mendeş Kuzeytepe Sosyal tesislerinde düzenlenen düğün merasimi, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.  

Mutlu çiftin nikah şahitliklerini AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cemil Demirağ ve Metin Demirağ yaptılar. Genç çiftler Nazilli Belediyesi Evlendirme memuru Emine Erol’un sorusuna yüksek sesle ‘Evet’ diyerek yeni bir yuva kurdular.

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen genç çifte, “Ben sizlere sağlıklı ve mutlu bir şekilde bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bu birlikteliğin tapusu olan evlenme cüzdanını da evi idare edecek olan Hüsna kızımıza gelinimize veriyorum’ diyerek evlenme cüzdanını Hüsna Demirağ’a verdi.

Daha sonra genç çift sahneye çıkarak ilk danslarını yaptı. Davetlilerde çifti uzun süre alkışladı. Etkinlikte Erzurum Dadaş ekibi gösteri sundu. Almanya’dan gelen bir gurup söyledikleri birbirinden güzel şarkıları ile davetlileri coşturdular. Davetliler ve misafirler gece geç saatlere kadar genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, gönüllerince eğlendi.

Erdemci ve Demirağ ailesi, evlatlarının mutlu günlerine kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER