© © 2022 Nazilli Gündem

FUŞYA İÇ GİYİM UZUN ÇARŞI'DA HİZMETE GİRDİ

İç Giyim sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren Adem Sevinçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda FUŞYA isimli işyerininin açılışını gerçekleştirdi. Nazilli uzun Çarşı'daki görkemli açılışa bir çok siyasetçinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Kadın, erkek ve çocuk iç giyim üzerine faaliyet gösteren FUŞYA, Nazilli Uzun Çarşı'da törenle hizmete girdi. Nazilli doğumlu 3 kardeşin ortak işlettiği mağaza da tüm markaların satışının yanı sıra her bütçeye uygun ürün hizmeti verdiklerini söyleyen mağaza  ortaklarından Adem Sevinçer” Sektörde 10. yılımızdayız. Bundan önce çeşitli sektörlerde çalışıyorduk. İç çamaşırı sektörüne son yıllarda daha da yoğunlaştık. Bu şubemiz uzun çarşının kalbi olarak görüyoruz Türkiye’nin en iyi markalarını Türkiye’nin en iyi ürünlerini toparlayıp Nazilli’ye hizmet vermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Zamanla haftalık ,aylık kampanyalarımız olacak, bununla beraber Nazilli deki insanlar 2 TL’lik çorabıda,10 TL’lik çorabı bu mağazada her ekonomiye uygun her eve her cebe uygun hizmeti bulacak. Her vatandaşın bütçesine uygun çeşidi mağazamızda bulabilecek halkımız. Bizim için önemli olan müşterinin memnuniyeti ,inşallah Allah bizi mahçup etmez. 29 Ekim böyle güzel bir günde emeğimizi taçlandırmak bize ayrı bir gurur veriyor,Vatandaşımızın ilgisi çok yoğun daha güzel olacağına inanıyorum”dedi

Fuşya iç giyim açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Milletvekili Süleyman Bülbül, Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim katılırken açılışın ardından alışveriş yaptılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER