© © 2022 Nazilli Gündem

Gamze gözyaşlarıyla uğurlandı!

Nazilli’de imam nikahlı eşinin evi ateşe vermesi sonucu çıkan yağında ağır yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden 24 yaşındaki Gamze Esen, gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurlandı.

Nazilli Dallıca Mahallesi'nde bulunan Giray Konutlarında Pazartesi gecesi yaşanan feci olayda imam nikahlı eşi Fatih Alp Ü. tarafından benzin dökülerek ateşe verilen Gamze Esen, İzmir’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.  24 yaşındaki genç kadın için Nazilli Yıldıztepe Mahallesi’nde bulunan Kanalyolu Camii’nde yoğun bir katılımla cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve yönetim kurulu üyeleri, ailesi, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Cenazede üzgün ve bitkin halde olan acılı aile taziyeleri cami avlusunda kabul etti. Anne Şenay Alvan cenaze töreninde fenalık geçirirken, gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi. Gamze Esen'in cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin omzunda cenaze arabasına konarak Eğriboyun Mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

“SAVAŞ ÇIKMIŞ GİBİYDİ"
Yangın çıkan eve gittiğini ve evin içine girerken içinin ürperdiğini ifade eden Gamze Esen'in annesi Şenay Alvan, “Yakmış kızımı. Öncesinde darp etmiş. Dün eve gittim gördüm savaş çıkmış gibiydi. Ürperdim evin içine girerken. Benzin dökmüş yakmış. Kapıyı kilitlemiş. Çıkamamış odadan. Kimse o evden çıkamaz. Her yer kan, her yer cam” dedi.

“ŞİDDETLE KINIYORUZ”
Bu olayın sonuna kadar arkasında duracaklarını dile getiren CHP Nazilli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkan adayı Gamze Arslan, “Nazilli’mizde yaşanan bu kadın cinayeti vahşeti biz CHP’li kadınlar olarak şiddetle kınıyoruz. Bu olayın sonuna kadar arkasındayız. Bu kasti insan öldürme. Kızı vahşice yakmış. Gamze arkadaşımızın mücadelesinde sonuna kadar arkasında duracağız” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER