© © 2022 Nazilli Gündem

İlk açıklama Durmuş Kural’dan geldi.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, 'Aralarına kara kedi girdi' başlıklı haberin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kural, "El ele vererek çalışmaya devam edeceğiz" diyerek Millet İttifakı’nın daha güçlü şekilde süreceği mesajı verdi.

Nazilli'de faaliyet gösteren haber sitesinde çıkan ‘Aralarına kara kedi girdi’ başlıklı habere karşılık ilk açıklama Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural'dan geldi. 
Genel Başkanlar nezdinde 24 Haziran 2018 Genel Seçimleriyle başlayan Millet İttifakı birlik beraberliği 31 Mart Yerel Seçimlerinde devam edip en son 23 Haziran İstanbul seçimlerinde başarılı bir ittifak olduğunu göstermiştir. 
31 Mart Yerel Seçimlerinde Nazilli’de Cumhuriyet Halk Partisi ile kurduğumuz ittifakın meyvesi belediye başkanlığı ile taçlandırılmış olup bundan sonraki dönemlerde de birlik ve beraberliğimiz çok daha güçlü devam edecektir. 
Bir kısım internet haber siteleri  bu başarımıza gölge düşürmek amacıyla yalan yanlış haber yaparak almış olduğumuz başarımızı gölgelemek istedikleri aşikardır. 
Chp Nazilli ilçe başkanı Serkan sevim ile aramızda her hangi bir sorun olmadığı gibi Nazillide almış olduğumuz başarı iki partinin de ilçe başkanlıkları ve yöneticilerinin göstermiş olduğu özveri ,birlik beraberlik ve çalışma uyumunun kanıtıdır.
Bundan sonraki  süreçte de  Nazilli için Milet ittifakının başkanları olarak daha güçlü başarılar elde etmek tek yumruk olup nazillinin kalkınması için el ele kol kola vererek çalışmaya devam edeceğiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER