© © 2022 Nazilli Gündem

İnşaat Mühendisleri kahvaltıda buluştu

Aydın İnşaat Mühendisleri Odası, Nazilli Temsilciğinin üyeleri ve aileleriyle birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.

Nazilli Belediyesi ait Hangar Restoran’da İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi, Nazilli Temsilciliği üyelerine kahvaltı programı gerçekleştirdi. Üyelerin aileleriyle birlikte katıldığı, Aydın İnşaat Mühendisleri Başkanı Gürkan Yenipazarlı’nın ev sahipliği kahvaltıya Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başkan Vekili Soner Yelkovan e Mustafa Tınas, Belediye İmar Müdürü Tamer Göer, oda yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve aileleri katıldı.   
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda, ilçenin mimari yapısı hakkında değerlendirmeler yapılırken, Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Özcan tek tek üyeleriyle selamlaşırken, çocuklarla da yakından ilgilendi.
 
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Nazilli’nin mimari yapısı üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi, Nazilli Temsilciliğinin üyeleri ve aileleri ile birlikte düzenlemiş oldukları kaynaşma ve dayanışma kahvaltısında birlikte olduk. Başkan Vekillerim Mustafa Tınas ve Soner Yelkovan ile birlikte katıldığımız kahvaltıda, Aydın İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyeleri Serhat Oymak, Nalan Büyük Kırlı hanımefendi, İMO Aydın Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yenipazarlı bizleri ağırladı.  Değerli Mühendislerimiz ile Nazilli’nin mimari yapısı hakkında da görüş alışverişinde bulunma fırsatını da değerlendirmiş olduk” dedi.
Aydın İnşaat Mühendisleri Başkanı Gürkan Yenipazarlı’da kahvaltıya katılan Başkan Özcan, ve beraberindekiler ve üyeleriyle ailelerine teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER