© © 2022 Nazilli Gündem

İYİ PARTİ DURU BEBEK İÇİN SEFERBER OLDU

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın Duru bebek için başlattığı kampanyaya bir destek de İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'ndan geldi.

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, dünyada sadece 700 kişide görülen Diamond Blackfan anemisi hastalığına yakalanan Duru bebek için başlatılan kampanyaya destek verdi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın‘Duru bebeğin parçası ol’ sloganıyla başlattığı kampanyaya destek olmak isteyen İYİ Partililer, Nazilli Belediyesi'ne gelerek Kızılay tarafından kurulan stantlarda kan bağışında bulundu. Birçok vatandaşın da doku ve kan bağışında bulunmak için başvuruda bulunduğu kampanyaya  İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gamze Gül Çağlayan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı.



Nazilli Belediyesi'nin örnek bir kampanya düzenlediğini belirten başkan Durmuş Kural, "Duru bebeği dünyada nadir görülen bu hastalıktan kurtarmak için üzerimize düşeni yapmak istedik. Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan öncülüğünde düzenlenen bu kampanyaya ilçe teşkilatı olarak katıldık ve kan bağışında bulunduk. Bugün bağışlanan her kan, yarın başka insanlar için umut olacak. İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı olarak her zaman bu tür kampanyaların yanında olacağız. Duru bebeğin bir an önce sağlığa kavuşmasını diliyoruz" dedi. Kan bağışında bulunan herkese teşekkür eden Kural, "Tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ve Duru bebek için başlatılan kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" şeklinde çağrıda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER