© © 2022 Nazilli Gündem

İYİ PARTİ'DEN NAZİLLİ BELEDİYESPOR'A BAKLAVA DOPİNGİ!

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, yeni sezon öncesi Yıldırım Demirören Tesisleri'nde kamp yapan Nazilli Belediyesporlu futbolcuları ve teknik heyetine moral ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nazilli Belediyespor'u ziyaret etti. Nazilli  Belediyesi başkan vekilleri Soner Yelkovan, Mustafa Tınaz ve ilçe yönetim kurulunun eşliğinde Yıldırım Demirören Tesisleri'ni ziyaret eden heyeti, kulüp başkanı Nurettin Özkat, başkan yardımcısı Gürdal Yüzügüler, başkan vekili Kadir Mutlu, Nazilli Belediyesporlu yöneticiler ve Teknik Direktör Yavuz İncedal karşıladı. Kulüp binasında idari kadro ile sohbet eden ve transferler hakkında bilgi alan İYİ Partililer daha sonra yanlarında getirdikleri baklavayı futbolculara ve teknik direktör Yavuz İncedal'a ikram etti. Kendi elleriyle futbolculara tek tek baklava ikram eden İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, "Öncelikle yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını ve herhangi bir sakatlığın yaşanmadığı bir kamp dönemi diliyorum. Bizler İYİ Parti İlçe Yönetimi olarak her zaman yanınızda olacağız. Yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları yöneticileriyle birlikte kombine biletimizi alacağız ve tribünde Nazilli Belediyespor'umuzu en iyi şekilde destekleyeceğiz. Sizlere güveniyoruz ve yeni sezonda sizlerden başarılar bekliyoruz" dedi. 

İNCEDAL "NAZİLLİ'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Teknik Direktör Yavuz İncedal, "Buraya gelerek bizleri onurlandınız. Nazilli'ye layık bir takım olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü bizler Nazilli'nin futbol alanındaki hizmetkarlarıyız. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat ise bu ziyaretlerin sık sık yapılmasını istediğini söyleyerek İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

"BİZ DE VARIZ" 
İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı yönetim kurulunda yer alan kadın yöneticiler, antrenman öncesi Teknik Direktör Yavuz İncedal ile bir araya gelerek sohbet etti. Son zamanlarda artan tribün terörüyle ilgili rahatsızlıklarını dile getiren İYİ Partili kadınlar, "Biz kadınlar olarak tribünlerde çoğalırsak futbolda şiddetin önüne geçmiş oluruz. Futbol sahalarında küfür duymak istemiyoruz. Bunun için önümüzdeki sezon ilçe yöneticilerimizle birlikte tribünde olmaya ve şehrimizi temsil edecek olan Nazilli Belediyespor'umuzu desteklemeye kararı verdik. Artık biz de varız." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER