© © 2022 Nazilli Gündem

İYİ PARTİ'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı, su ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için seferber oldu.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı sokakta yaşayan hayvanların sıcak yaz günlerinde susuzluk çekmemesi ve aç kalmaması için Nazilli'de kampanya başlattı.
İlçe Başkanı Durmuş Kural, ilçe yöneticileri ve gençlik kollarının katıldığı etkinlikte, Çapahasan Muhtarlığı mama istasyon merkezi, Sümer Mahallesi Muhtarlığı mama istasyon merkezi, Sümer kampüs, Organize Sanayi Bölgesi, Yeni Sanayi Bölgesi, Leylek Parkı mama istasyonu, Nazilli Lisesi Mevkii mama takviye ve Bozdoğan Çevre Yolu Mevkii’ne belediyenin mama ve su kapları bırakıldı. Sokak hayvanlarının bunaltıcı yaz sıcaklarından olumsuz şekilde etkilendiğini belirten İYİ Partililer, bırakılan mama ve su kaplarını, mama ve su ile doldurdu. 

KURAL, "BU BİR İNSANLIK GÖREVİ" 
Tüm vatandaşların sokak hayvanları konusunda duyarlı olmaları gerektiğini belirten İYİ Parti  Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, "Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Gençlik Kollarımız ile birlikte bazı mahallelerde belirlenen noktalara kap, su ve mama bıraktık. Bu sıcak yaz günlerinde dışarıda yaşayan minik dostlarımızı unutmamamız gerekiyor. Bu her şeyden önce insanlık görevimizdir. Çünkü onlar Allah’ın sessiz varlıklarıdır ve bizlere ihtiyaçları var’’ şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER