© © 2022 Nazilli Gündem

İYİ'LERDEN GAZİLERE ZİYARET

İyi Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Türkiye Muharif Gaziler Derneği Nazilli Şubesini ziyaret etti.

Türk siyasetine çok hızlı ve etkili giriş yapan İYİ Parti'nin Türkiye teşkilatları arasında göz bebeği olan, hızlı ve etkili çalışmasını Belediye Başkanlığı'nı kazanarak taçlandıran Nazilli İlçe Teşkilatı, göz dolduran çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

24 Haziran 2018 genel seçimlerinin ardından  25 Haziran 2018'de teşekkür ziyareti gerçekleştirip dikkat çeken Nazilli İlçe Teşkilatı, şimdi de Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine başladı. 
İlk teşekkür ziyaretini Türkiye Muharif Gaziler Derneği Nazilli Şubesi'ne gerçekleştiren İYİ Parti heyeti, aynı enerji ile devam edecekleri izlenimini verdi. İlçe Teşkilat başkanı Durmuş Kural eşliğinde gerçekleştirilen ziyarete, İYİ Parti Nazilli İlçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 
Ziyaret sırasında Türk Milleti’nin şanlı tarihi, ülkenin durumu, ve asker yapılı bir millet olarak, resmi kayıtlarda mesleki olarak asker olmaya gerek olmadan kadını erkeği, genci yaşlısı herkesin bu kutsal vazife için hazır olduğunu belirten Durmuş Kural, gazilerin önemini vurgulayarak “Bu vazifeyi kutsal olarak gören bir milletin, şehitliği hedef, gaziliği şeref olarak görmektedir”dedi. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren Gaziler, ilçe başkanı ve güçlü ekibine başarılar dileyerek, “Hatırlanmak çok güzel bir duygu, verilen sözlerin tutulması da çok önemli. İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı ve Muharip Gaziler Derneği üyeleri, ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER