© © 2022 Nazilli Gündem

KANSERE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN SAÇLARINI KESTİRDİ

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Özlem Çavuşoğlu isimli vatandaş, kanser hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için saçlarını kestirdi.

Aydın'n Kuşadası ilçesinde kanser hastalarına destek olmak isteyen vatandaş saçlarını kazıttı. İki çocuk annesi olan 42 yaşındaki Çavuşoğlu, son dönemde hızla artan kanser hastalığına dikkat çekmek istedi. Kanser hastalığının son yıllarda önemli ölçüde artış gösterdiği söyleyen Çavuşoğlu, hastalığına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla saçlarını kazıtmaya karar verdi. Daha sonra kuaföre giderek saçlarını kazıtan Çavuşoğlu, çevresindeki vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. Başta yakınları olmak üzere birçok vatandaşın kendisine 'Geçmiş olsun' dileklerini ilettikten sonra 'Kanser hastası mı oldunuz, niçin saçlarınızı kazıttınız' şeklinde sorular sorduğunu belirten Çavuşoğlu, "Lösemi ve kanser hastalığına dikkat çekmek için saçlarımı kazıtmaya karar verdim. Saçlarımı kestirdikten sonra kanser olduğumu düşünenler oldu. Onlara hasta olmadığımı, kanser hastalarına destek vermek için ve farkındalık yaratmak için saçlarımı kestirdiğimi söyledim. Daha sonra aldığım olumlu tepkiler ile  doğru karar verdiğimi anladım ve iyi ki yapmışım. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi. 
Kuşadası'nın tanınmış ailelerinden Çavuşoğlu ailesinin tek kızı olan Özlem  Çavuşoğlu'nun örnek hareketi, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER