© © 2022 Nazilli Gündem

KÜRŞAT BAŞKANLA GURUR DUYUYORUZ

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın Atatürk Lisesi'nde birlikte okuduğu sınıf arkadaşları, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. Özcan'ın başkan seçilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten sınıf arkadaşları "Onunla gurur duyuyoruz" dedi.

Nazilli'nin köklü okullarından Atatürk Lisesi'nde aynı dönemde eğitim gören ve aynı sıraları paylaşan sınıf arkadaşları, başkan Kürşat Engin Özcan'ı ziyaret etti. Eski anıların tazelendiği ve gençlik yıllarının yad edildiği buluşmada hem duygusal hem de keyifli anlar yaşandı. Belediye başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Ortaokul ve Lise arkadaşları Taner Akdağ, Ercüment Yanıkoğlu ve Lütfi Aydoğdu başkan Kürşat Engin Özcan'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Okul arkadaşlarıyla hasret gideren Özcan, NAZ-KOOP ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Keyifli geçen sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekildi. 

"ÇOK GÜZEL HİZMETLERİ OLACAK"
Birlikte okuduğu sınıf arkadaşının belediye başkanı olmasından gurur duyduğunu belirten Taner Akdağ, "Nazilli'miz için hayırlı olsun. Kürşat başkanın Nazilli'ye çok güzel hizmetler getireceğine inanıyorum. Onunla gurur duyuyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER