© © 2022 Nazilli Gündem

Maçın geliri depremzedelere aktarılacak

Eşin Grup Nazilli Belediyespor ile Efeler 09 SFK, yardım maçında pazar günü Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda karşılaşacak. Siyah beyazlı taraftarlar için 2 bin 500 bilet ayrılırken, ilçeden 4 otobüs kaldırılacak. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Aydın’daki futbol kulüpleri de yardım seferberliğine katıldı. Bu kapsamda TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, deplasmanda 3. Lig ekiplerinden Efeler 09 SFK’nın konuğu olacak. Hazırlık karşılaşması, Aydın Adnan Menderes Stadyumu’nda 26 Şubat Pazar günü saat 14:00’te oynanacak.

Gelirleri depremzedeler için AFAD’a bağışlanacağı müsabakada siyah incilere 2 bin 500 bilet ayrıldı. Ayrıca maçın biletleri Nazilli Şehir Stadyumu’nda, maç gününe kadar Gazi Mustafa Kemal Spor Tesislerinde ve Ajans White Reklam'da satılacak. Bilet fiyatı ise 20 lira olarak belirlendi. Taraftarların isteğine kayıtsız kalmayan yönetim kurulunun ilçeden 4 otobüs kaldırtacağı öğrenildi.

ÖNAL, BÜTÜN TARAFTARLARI DESTEĞE ÇAĞIRDI

Herkesi depremzedelere destek için maça davet eden Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Ünal Önal, “Pazar günü çok önemli bir maça çıkacağız. Efeler 09 ile depremzede vatandaşlarımız için iki güzide kulüp sahada olacak. Bugün Nazilli Şehir Stadyumu önünde maç bileti satışına başlıyoruz. Bütün taraftarlarımızı bilet almaya, depremzedeler için destek olmaya bekliyoruz’’ dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER