© © 2022 Nazilli Gündem

MUHARİP GAZİLERDEN İYİ PARTİYE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş ve yönetimi, İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş ve yönetimini ağırladı. İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş, İYİ Partili Yöneticilere ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Karataş, İYİ Partili Başkan Kural’a Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin flamasını hediye ederek, çiçek takdim etti. İYİ Partili Başkan Kural, ziyaretlerinden dolayı Başkan Karataş ve yönetimine teşekkür etti. 

“ŞEHİTLİĞİ HEDEF, GAZİLİĞİ ŞEREF OLARAK GÖRÜYORUZ”
Ziyaretlerinden dolayı Başkan Karataş ve Yönetimine teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, “Başkan Karataş’a ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Nazilli’de Millet İttifakı olarak büyük bir zafer kazandık. Gazilerimizin bu zamana kadar hep yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ne eksikleri ve ihtiyaçları varsa yapmaya hazırız. Türk Milleti’nin şanlı tarihi, ülkenin durumu ve asker yapılı bir millet olmasından dolayı resmi kayıtlarda mesleği illa asker olmaya gerek olmadan kadını erkeği, genci yaşlısı herkesin bu kutsal vazife için hazır olduğunu biliyoruz. Bu vazifeyi kutsal olarak gören bir milletin, şehitliği hedef, gaziliği şeref olarak görmektedir” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER