© © 2022 Nazilli Gündem

Muhtar Ülker'den Başkan Çerçioğlu’na hizmet teşekkürü

Nazilli Dumlupınar Mahalle Muhtarı Ferhat Ülker, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallesine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Ülker, "Özlem başkanımız Büyükşehirde sistemini kurmuş, ekipler profesyonelce çalışıyor ve hızlı çözüm üretiyor” dedi.

Nazilli’de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Dumlupınar Mahallesi’nde muhtar seçilen Ferhat Ülker, göreve başladığı günden bu yana geçen kısa süreçte yapılan hizmetleri değerlendirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden genel olarak memnun olduğunu ifade eden muhtar Ülker, ”Geride bıraktığımız 40 günlük sürede sorunların çözümü anlamında hiçbir sorun yaşamadım. İsteklerimiz hızla yerine getiriliyor” diye konuştu.

“Uyum içinde çalışıyorlar”
Uzun yıllar esnaflık yaptığı Dumlupınar Mahallesi’ne muhtar olarak da hizmet etmenin mutluluğunu yaşayan Ferhat Ülker, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi’nin uyum içinde çalıştığını belirtti. Muhtar Ülker, “Önceki dönemde Nazilli Belediyesi'nde birtakım eksiklikler vardı, bu 40 günlük dönem içinde bu da giderildi. Artık iki belediye uyumlu bir şekilde çalışıyor. Böyle olunca bizler de tüm sıkıntıların üstesinden gelebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Allah razı olsun Özlem başkandan”
Başta ASKİ ekipleri olmak üzere, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerine rahatlıkla ulaşabildiğini söyleyen Muhtar Ülker, “Özlem başkanımız ve ekiplerinin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve bizlere olan destekleri ortada. Özlem hanım bizim memleketimizin insanı, Allah razı olsun kendisinden. Sağlığı yerinde olsun, bizlerin yanında olsun bu bize yeter. Yaptığı hizmetler nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER