© © 2022 Nazilli Gündem

Naz- Koop İçin Start Verildi

Nazilli Belediyesi tarafından Kırsal Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen Tarımda Yeni Hedefler 1. Arama Konferansı 9 Temmuz’da Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Nazilli Belediyesi tarafından sürdürülebilir ve kırsal kalkınma adına düzenlenen Tarımda Yeni Hedefler temalı 1. Arama konferansı 9 Temmuz Salı günü Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda yapılacak. 
Köy Kooperatifi Derneği Başkanı Neptün Soyer, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kooperatif  Şube Müdürü Erdal Erkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal İşler Daire Başkanı Ertuğrul Tugay, Koçarlı Büyük Menderes Üretim ve Pazarlama Kooperatif Başkanı Yurdagül Bozkurt ve Buharkent Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar'ın konuşmacı olarak katılacağı konferansın moderatörlüğünü Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Erdemir Gümüş üstlenecek. 
Nazilli Kaymakamlığı, Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Ziraat Odası ve pek çok kamu kurum ve kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan konferansın büyük önem taşıdığına dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Günümüz yerel yönetim anlayışı olan ’Sürdürülebilir Kalkınma-Yaşanabilir Kentler’ perspektifinden hareketle, Nazilli Belediyesi olarak katılımcı yerel demokrasi anlayışı ile Tarımda Yeni Hedefler konferansımız konunun paydaşları ile gerçekleştirilecek. Görüşmeler neticesinde öncülük yapmayı hedeflediğimiz 1.Arama Konferansı Naz-Koop'un yol haritasına ışık tutacak. Nazilli Belediyesi olarak sürdürülebilir kalkınmanın en önemli parçası olan ‘kırsal kalkınma’ adına düzenlenen 1. Arama Konferansımıza aktif olarak tüm paydaşlarımızdan katılım bekliyor, katkı sunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER