© © 2022 Nazilli Gündem

Naz Naz Kahvaltıda Buluştu

Yeni sezon hazırlıklarına Nazilli’de devam eden Nazilli Belediyesporumuz sabah saatlerinde Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’ın misafiri olarak hangar kafede düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kulüp Başkanımız Nurettin Özkat,Kulüp Başkan vekilimiz ve Belediye başkan yardımcımız Kadir Mutlu, Yöneticilerimiz, Teknik Ekibimiz ve futbolcularımızın katıldığı kahvaltı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

‘Başarmak çok çalışmanın kaçınılmaz sonucudur’

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan “Geçtiğimiz sezonun sonuna doğru çok üzüldük. Hiç paramız yokken ücretlerini ödememize, her türlü desteği vermemize rağmen gittik orada başlarında durmamıza, yanlarında olmamıza rağmen yenilmek önemli değil, yenilebilirsiniz, kaybedebilirsiniz ama hiç mücadele etmeden kaybederseniz inanın ben kahroluyorum. Benim hayatım hep mücadeleyle geçti. Mütevazı bir insanım ama mücadele noktasında bizim hayatımızda karınca gibi. Hedefimiz belli olsun, o yolda yürüyelim. Varamazsak da ölürüz diyorum. Bu senenin çok farklı olduğunu görüyorum o enerjinin sizde olduğunu, takımda olduğunu görüyorum. İyi bir yönetim kurulu oluşturduk ondan emindik. İyi bir hocayla anlaştık. Maçta gördüm iyi transferler yapılmış. İyi bir ekip oluşmuş. Bir ekip ruhu oluşmuş. Gördüm ki gerçekten mücadele eden güçlü bir ekip var. İnanmış bir ekip var. Biz birlikte güzel bir yol yürüyeceğiz. Başaracağımıza inanıyorum. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yönetime, hocanıza inanın. Mesleğim itibariyle 20 yıl avukatlık yaptım. 4 yıl okuduğum süre içerisinde de çalıştım. 24 yıldır o avukatlık ofisinin tozunu yuttum. İnsan nasibini kendi artırır diye güzel bir söz vardır bizde. Bekarlığımda cumartesi pazarları da çalışırdım. Sabah herkesten önce kalkar ofisimi açardım. Çalışanlarımdan önce gelir, sonra giderdim. Çok çalıştığımız için de bugün buralara geldik. Zengin, varlıklı bir ailenin evladı değilim. Siyaseten atam dedem milletvekili, belediye başkanı değil. Mümkün mertebe çok çalıştım. Mesela sizleri izlediğim maçta aldığım izlenim, çok çalışıyorsunuz. Çok güzel bir söz var; ‘Başarmak çok çalışmanın kaçınılmaz sonucudur’ ve ‘İnsanoğlu ancak çalıştığının karşılığını alır’. Siz çalıştığınız da bizim de hocalarınızın da yüzü gülecek. Biz de isteklerinizi yerine getireceğiz. Siz de bizim isteğimizi çalışarak vereceksiniz, başka bir şey istemiyoruz çünkü. Çalışın, hep birlikte başarılı olun. Zaferleri birlikte kutlayalım. Bütün seçim boyunca arkadaşlarıma tek bir şey söyledim, arkadaşlar bu tartışmaların hepsini unutacaksınız zaferi kazandığımızda demiştim. Arkadaşlarımızın çoğu siyaseten az tecrübeli insanlardı. Şimdide aynı maçı kazandığınızda bütün tartışmalar biter. Zafer bence her şeydir. Bunun için de çok çalışmaya ihtiyacınız var Atatürk’ün dediği gibi. Çok çalıştığınız için tüm ekibe teşekkür ederiz. Bundan sonra daha çok çalışacağınıza inanıyorum. Kimin ne kadar güçlü olduğu önemli değil. Ben başaracağınıza inanıyorum. Futbolun kendi hikayesi var. Güzel avantajları var. En yüksek transferleri yapan, paraları harcayan değil çalışan mücadele eden kazanır. Ben bu mücadele azminizi devam ettirdiğiniz sürece kazanacağınıza inanıyorum. Şimdiden yeni sezon tüm camiamıza hayırlı olsun başarılar diliyorum’’. diyerek sözlerini tamamladı.

‘’Teşekkür Ederiz’’

Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’ın misafiri olarak futbolcularımız adına bir konuşma yapan takım kaptanımız Zafer Özden ‘’gerçekleştirilen organizasyon için arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ederim. Yeni sezon tüm camiamıza hayırlı olsun. İnşallah bu sene istenilen en güzel işleri yapacağız. Başararak, çalışarak, mücadele ederek takımımızı en güzel yerlere getireceğiz.’’ Dedi.

Kahvaltı programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER