© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Bahçeşehir'den Matematik Festivali

Nazilli Bahçeşehir Koleji öğretmenlerinin öncülüğünde öğrencilerin hazırladığı 3’ncü Mathfest Matematik Şenliği büyük ilgi gördü. Protokol projeler hakkından tek tek bilgi aldı.

Bahçeşehir Koleji Nazilli Kampüsü’nde öğrencilerini hazırladıkları 3’ncü Matematik Şenliği (Math Fest) protokol üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirildi. Okulun matematik öğretmenleri Hasan Aydemir, Buse Kılcı, Gülsüm Gökçen ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Ünzile Çatal’ın himayesinde öğrencilerin hazırladığı şenlikte 15 proje görücüye çıktı. Okulun girişinde bulunan lobi bölümünde yapılan Matematik Şenliği’ne Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım, Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Hüseyin Uçgun, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

MATEMATİKLE SOSYAL BİLGİLERİN BAĞI SERGİLENDİ
Büyük emek ve özenle hazırlanan projeler büyük beğeni topladı. Şenlikte matematiğe farklı yaklaşımlar getirerek, sosyal bilgiler ile de bağının çalışmalarla sergilendiği, öğrencilerinde matematiğe bakış açısını keyifli hale getirmek amaçlandı. 15 PROJE SERGİLENDİ Okulun Matematik ve Sosyal Bilgiler zümrelerinin iş birliğinde hazırlanan Matematik Şenliği’nde 15 proje görücüye çıkarken, öğrenciler protokol üyelerine projelerini büyük bir heyecanla tek tek anlattı. Ayrıca davetlilerin merak ettiği sorulara da cevap verildi.

KARASU’DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Festivalde emeği geçenlere teşekkür eden Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Gülşah Karasu, “Bahçeşehir Koleji olarak 3’ncü.sünü düzenlediğimiz “MATHath FESTest” Matematik Festivali okulumuzda gerçekleştirdik. Festivalimizi ziyaret eden protokol üyelerine, velilerimize ve öğrencilerimize katılım gösterdiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca festivalimizde büyük bir özveri ile çalışan öğrencilerimize öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamlarını diliyorum” dedi.

“ÖZGÜVENLERİNİ PEKİŞTİRİYORLAR”
Matematik Festivali hakkında bilgi veren okulun matematik öğretmenlerinden Hasan Aydemir, “Yaklaşık 15 proje ile Matematik ve Sosyal Bilgiler zümrelerinin katkılarıyla yaptık. Matematiğin sadece sınıfta olmadığı, aslında hayatımızın her alanında olduğu bir çalışma ortaya koyduk. Öğrencilerimizle toplamda 15 proje ile festivale çıktık. Birde Resfebe sergimiz var. Festivalde çocuklarımız hem yaptıkları çalışmaları sergiliyor hem de anlatarak da özgüvenlerini pekiştiriyorlar” ifadelerini kullandı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER